Sådan testes for plast hårdhed

March 5

Sådan testes for plast hårdhed

Hårdheden af plast er defineret som en plastik evne til at modstå skrammer, indrykning eller ændringer i form når vægt eller kraft er anvendt. Plast hårdhed er mest almindeligt testet ved hjælp af Shore hårdhed Test, en metode udviklet af Albert F. Shore, der tester, hvordan resistente en plastik er til at blive indrykket. I denne test bestemmes hårdhed med en enhed kaldet en hårdhed. Hårdheden giver en numerisk måling, også kendt som en hårdhed i enten skala A, som bruges til blødere plast som skateboard hjul, eller plan D, som anvendes til hårdere plast. Mens testen selv er let at gennemføre, kan det være svært at finde en hårdhed til brug.

Instruktioner

•Kontrollér, at hårdheden er kalibreret ved at bruge den på en test blok. Sted hårdhed på test blokere angivet og tryk ned i ti sekunder. Registrere antallet og tjekke det mod given hårdhed af prøven blok. Hvis læsning er forkert, prøv igen. Hvis det fortsætter med at vise en anden læsning end den test blok hårdhed, kalibrere hårdheden ved at justere kalibrering knop, indtil det passer til hårdheden af blokken.

•Sørg for at sikre hårdheden er korrekt sat op for type plast der måles. Hårdheder kommer med forskellige indenters, del af den hårdhed, der trykker ind i plastic, og foråret belastning, som måler hvor langt indenter presser ind i plastikken. Din hårdhed skulle have en skala til at identificere hvilken en til at bruge.

•Sæt plastik på en plan overflade og sikre, at det er mere end 12 millimeter tyk. Hvis prøven er tyndere end 12 millimeter, stak det oven på en anden prøve at forhindre hårdheden fra læsning overflade under prøven. Derudover give større prøver, som fire inches af fire inches, bedre behandlinger, fordi hårdhed af en plast har tendens til at ændre nær dens kanter.

•Sæt hårdhed på prøve ved at blive testet og tryk ned. Hold i 10 sekunder. Hvis hårdheden viser den samme hårdhed over de ti sekunder, som er din måling. Husk, en højere hårdhed læsning betyder en hårdere plast. Hvis hårdhed læsning svinger, kontrollere tykkelsen af prøven og sikre, at det er på en hård, flad overflade før gentage testen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com