Sådan testes for vandindhold

November 13

Fugtighedsindhold er afgørende for sundheden for enhver plæne eller haven. Høje eller lave niveauer af fugt kan være skadeligt for ordentlig vækst i din jord. Vandindhold kan let måles og kortlagt for at give dig et overblik over hvordan sund din jord er.

Instruktioner

•Dig små prøver af jord fra forskellige steder i din plæne eller haven ved hjælp af en murske eller skovl. Opbevare prøverne i mærkede beholdere, såsom et glas krukke eller fryser taske. Som du graver i jorden ud, visuelt inspicere prøver for fugt. Hvis jorden smuldrer let eller føles tør, er fugt niveauet lavt.

•Spread prøver ud fryser papir eller tør køkkenrulle, således at de kan blive undersøgt. Bryde op nogen store klumper af jord til at teste for fugt inde. Selv jordbunden, der synes tør og revnet bør bevare nogle fugt dybt inde, hvis det er sundt.

•Squeeze prøver af snavs i dine hænder til at føle for fugt. En jord med tilstrækkelig fugt skal være lidt ligesom ler, og holde sin form når trykket i hånden. Hvis dette ikke er tilfældet, så kender du din jord mangler tilstrækkelig fugt. Jord, der kan være formet i en bold og holder figuren indeholder tilstrækkelig vand.

•Look for tegn på for meget fugt, som dråber af vand der vises når du klemme jorden. For meget fugt kan være lige så skadelig som ikke nok fugt. Hvis dette er tilfældet, har været overwatered din jord.

•Chart dine resultater på papir. Dette vil bidrage til at organisere dine resultater og vise præcis hvilke områder af din plæne eller haven er problemet steder.

Tips & advarsler

  • Grave i så mange steder som du kan på varierende dybder til at få det bedste billede af din vandindhold.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com