Sådan testes Frigidaire ovn tændinger

March 23

Frigidaire gaskomfur har en elektroniske ignitor, der giver en gnist for at tænde piloten. Det regulerer også strømmen af gas afhængig hvorvidt ovnen er tændt. Ignitor sparer på gas, fordi det kun løber når ovnen er i brug, i stedet for hele tiden, som er tilfældet i modeller uden en elektroniske ignitor. Du kan teste ignitor i din Frigidaire ovn ved at følge en enkel procedure.

Instruktioner

•Kontrollér gas supply i hjemmet til at sikre, at det problem, du har med ovnen ikke er en afbrydelse af tjenesten. Kig på Gasmåler til at sikre, at ringer er spinning og kontrollere andre gasapparater for at bekræfte, at de arbejder.

•Tag ovnen 's elektrisk ledning eller slukke effektafbryderen, der leverer det med magt. Dette vil tillade dig at omgå ignitor og prøv at tænde pilot manuelt for at isolere problemet.

•Åbn ovnen dør og fjerne alt fra inde. Fjern de skruer, der sikker ovn gulvet ved hjælp af en Phillips-skruetrækker til at dreje skruerne mod uret. Løft op fra gulvet når du har fjernet alle skruer.

•Drej på ovnen til den højeste indstilling. Bruge en lang grill lettere at antænde pilot lys. Hvis pilot lys, så ignitor er skal funktionsfejl, og du udskifte den. Hvis piloten ikke lys, du kan have et mere alvorligt problem og du bør konsultere en appliance tekniker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com