Sådan testes jord for svamp

July 2

Mens det meste uskadelige, er jord svamp fundet næsten overalt. Jord svampe, der kan beskadige eller dræbe planter kaldes patogener. Selv om jord test labs og kits ikke generelt teste jord for skadelige svampe, kan du teste for jord svamp på egen hånd bare ved at observere din græsplæne og planterne i din have.

Instruktioner

Afsløre jord svamp

•Scanning din græsplæne og haven for svampe, mest kontrollampe tegn på svamp i din jord. Mens de fleste svampe er generelt harmløs, hvis ikke spist, kan de være en skamplet for byen på en velplejet græsplæne eller i en have. Nogle fælles græsplæne og haven svampe er fe ring og parasol svampe.

•Kontrollér overfladen af din plæne. Små eller store cirkulære pletter, lige fra brun til gul i farven, er sandsynligvis tegn på en svampe patogen bosat i din jord. Brown patch, dollar spot og fusarium forpester almindeligt stede sig som spredte græsplæne vækster.

•Få ned til jordoverfladen og observere din græsplæne på nært hold. Svamp kan også angribe individuelle græsstrå, optræder som rusten pletter eller et pulver film. Leaf spot, leaf sjofelheder og meldug er ofte synlig på enkelte blade knive.

•Kontrollér haveplanter for tegn på angst. Planter inficeret med en svamp kan have en visne udseende, selv når jordbunden er fugtig, synes at være molding, eller rødderne kan se brun og rådnet og lugter forfald. Fusarium root rot, fusarium visnesyge og meldug er alle fælles plantesygdomme, der kan opstå fra inficerede jord.

Tips & advarsler

  • --Jord svamp er meget vanskeligt at udrydde en gang etableret. Spørg din lokale Havecenter for fungicider til at hjælpe kontrol specifikt sygdomme.
  • --Forebyggelse er den bedste måde at undgå jord svamp. Sørg for jord er tilsat kulsyre og veldrænet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com