Sådan testes maling farver

February 1

Sådan testes maling farver

Maleri er en af de nemmeste og billigste fejl at gøre i hjem forbedring. Boligejere, der tilfældigvis til at vælge den forkerte farve for et værelse kan simpelthen genfremstille for kun $20-$30 og et par timer af tid. Dette betyder imidlertid ikke, at du blot skal male med tanken om, at du kan genfremstille senere. To eller tre maling job senere og du kan ønske at du simpelthen tog mere tid til at teste, hvad maling farver du ønsker i dit hjem før du malede første gang. Test maling farver er en enkel og relativt billig måde at få din maling job rigtigt første gang.

Instruktioner

•Gather et par prøver af de forskellige elementer i dit værelse. Hvis du maler dit køkken, måske har du ekstra fliser fra din backsplash eller en farveprøve af materiale fra dit vindue behandling. Bringe så mange elementer fra dit værelse med dig som du kan, når du søger efter en maling farve. Dette vil hjælpe dig har en bedre idé om, hvordan farverne vil se ud sammen.

•Spend tid kigger på male farveprøver, men bringe hjem tre til fem maling prøver. Bare fordi du kan se en smuk maling farveprøve i hjem forbedring butik ikke betyder, at vil det se godt i dit hjem. I stedet bringe hjem nogle maling prøver.

•Paint prøver direkte på væggen eller brug male dem på en karton og placere det på en væg. Dette vil virkelig hjælpe dig med at få en god idé om hvad maling vil se ud på din væg. Forlade prøverne på væggen i flere dage, således at du får en chance for at se malingen farve i forskellige lysforhold hele dagen.

•Tag fordel af gratis fotosoftware. Selv om testning maling farver på din væg er den mest idiotsikker måde at få den rigtige maling farve, der er fri software på mange hjem forbedring centre, som vil tillade dig at uploade et billede af dit værelse og næsten "male" væggene. Dette kan bidrage til at give dig en generel idé om, hvad en maling farve vil se ud.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com