Sådan testes mineraler i jorden

December 22

Sådan testes mineraler i jorden

Det er meget vigtigt at vide mineral indholdet af din jord, hvis du planlægger eller allerede er omsorg for planter. Det er afgørende at holde en sund balance af mineraler og næringsstoffer i jorden for at sikre, at dine planter får al den næring, de har brug for. Denne proces bruges også til at sikre, at dine planter ikke er absorbere eventuelle skadelige niveauer af noget. Den korrekte måde at teste mineralerne i jorden er at bruge et ekstraktionsmiddel, som bestemmer hvad og hvor mange plantenæringsstoffer er i jorden. Det er lavet af vand, med en særlig koncentration af visse kemikalier, som er grundigt blandet med jord, og filtreret bagefter til analyse. I stedet for det er der et alternativ, som er meget lettere at finde.

Instruktioner

•Fyld op en krukke med jord du vil teste, omkring 2 inches høj. Næste, fylde resten af krukken omkring to tredjedele af vejen med vand, tilsæt 1 tsk skålen vaske og 1 tsk af bordsalt. Ryst krukken kraftigt, og lad indholdet af krukken settle.

•Measure i forskellige dybder af de separate lag. For at måle lag på bunden, skal du vente et minut, fordi dette lag bliver bare sand. Vente to timer til de finere sand til at bosætte sig, således at du kan måle det. Vente flere dage før måling af lerlag. Når du har gjort dette, vil nogle af ler-partiklerne stadig suspenderet trods din indsats. Det er mængden af hvert lag af jord, der er målt, vil fortælle dig, hvor meget af hvert mineral er i jorden.

•Test jorden selv i hånden hvis du ikke har ovennævnte værktøjer tilgængelige. Tag en håndfuld af våd jord og gnid det mellem dine hænder og fingre. Det er sand, hvis jorden er ru og let brudt op. Jorden er ler, hvis det har fornemmelsen af at være klistret og plastic-lignende. Hvis jorden føles glat, og dens partikler er mindre end sand, så er det silt. Hvis du prøver og forme jorden i en klump, og det forbliver fast uden smuldre, så er det ler. Hvis ikke, så jorden er sandet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com