Sådan testes NiCd-batterier i en batteripakke

October 24

NiCd (nikkel-cadmium) batterier er en type af genopladeligt strømkilde typisk indbygget i et slagfast plast pack for nem indsættelse i en bærbar enhed. Som med enhver genopladelige strømforsyning, holder et NiCd-batteri et begrænset antal gratis cyklusser før det bliver slidt og behov for udskiftning. Hvis du er i tvivl om et NiCd-batteri pack output, men er tilbageholdende med at erstatte det på grund af omkostningerne, teste batterierne ved hjælp af et multimeter til at afgøre, om batteriet er stadig god.

Instruktioner

•Fjern batteriet pack fra dens indretning og tilsluttes oplader pack. Oplade batteriet, indtil oplader LED indikerer pakken er på fuld kraft, eller indtil den normale opladningstiden for din særlige batteripakken er gået. Hvis batteriet er defekte eller ikke længere vil holde strøm, kan fuld opladning LED ikke belyse på oplader.

•Indstil vælgerbjælken multimeter skifte til DC.

• Tilslut den røde ledning med klippet på udgangen til den positive terminal på NiCd-batteri pack og den sorte ledning til den negative terminal.

•Læs visningen meter. NiCd batterier leverer typisk 9 eller 12 volt, der skal udskrives eller præget på batteripakken. Hvis multimeter læsning er under batteri pack spænding rating, erstatte NiCd pack.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com