Sådan testes tændingen modul for John Deere græsplæne traktorer

October 25

Modulet tænding på en John Deere Plænetraktor er ansvarlig for at skabe elektricitet sendes til motor-cylinderen hvor det antænder brændstof og oxygen, forårsager motoren stempel til at vende. Under varme eller slid, kan vindinger i spolen blive beskadiget, forårsager motoren til at køre ujævnt eller ikke køre på alle. Du kan nemt teste spolen i så lidt som 10 minutter.

Instruktioner

•Parkering Plænetraktor på en hård, plan overflade og Drej tændingsnøglen til "Off" position. Placere frem/tilbage pedaler i neutral position og sætte parkeringsbremsen. Placer hjulet blokke under højre front dæk.

•Øge motoren hood. Find spark plug wire på forsiden af motor, kommer ud fra motoren ligklæde. Fjern tændrøret wire fra tændrøret. Tilslut enden af spark plug wire i gnist testeren. Vedhæfte alligator klip fra gnist testeren til metalspids på slutningen af tændrøret.

•Juster knop på toppen af gnist testeren indtil hullet er indstillet til 4,2 mm. Drej tændingskontakten til "Kør" position og se vinduet i gnist testeren. Hvis gnisten er stærk, stabil og blå, er tændingen modul fint. Hvis gnisten er svag eller der er ingen gnist overhovedet, tændingen modul har brug for udskiftning.

Tips & advarsler

  • Holde hænderne fri af tændrøret tester, mens motoren vender at undgå elektriske stød.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com