Sådan tid betonplade hærdning

January 11

Selv en lille plade af beton kræver en behandling af vand til at styrke dens overflade. Denne proces kaldes hærdning, kompenserer for vandet tabt fra beton på grund af fordampning. Hærdning sikrer, at din beton vil nå det maksimal hårdhed i de første uger efter du hælder det.

Instruktioner

Præparater til hærdning

•Pile op jord og bygge dæmninger omkring ydersiden af din beton. Ifølge beton Network, vil dette hold i vand og holde våde beton fra siver uden for landets grænser.

Forpakket en hærdning membran. Dette er en plastfolie, der bevarer vand og minimerer fordampning. Det kan også holde vand fra fryse i kolde temperaturer.

Forpakket en hærdning sammensatte. Kombination af en sammensat og vand kan vise sig mere effektivt som en styrke forstærker end vand alene.

Sådan tid at kurere

•Cure beton i mindst tre dage. Firs procent af alle hærdning opstår i denne indledende periode.

•Cure for syv dage, hvis konkrete vil støtte en masse vægt. Ifølge beton Network er beton helbredt for en uge 50% stærkere end uhærdet beton.

•Kontrollér vandstanden under hærdning processen. Din beton er færdig hærdning når ingen af de konkrete mix er synlig i vandet over overfladen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com