Sådan tid en sag hø presseren

March 24

Presning hø er en vanskeligere opgave end en tilfældig observatør kan tænke. Processen med at høste afhænger af flere faktorer, herunder græs modenhed, vejrforhold, vandindhold og den vinkel, hvor høet er skåret. Når snit, men skal hø være baller på en måde, der passer til behovene hos den modtagende husdyr. Case IH virksomheden fremstiller et sortiment af pressere til at rumme forskellige krav. Nogle kvægfoder bedre på runde baller; andre får optimal ernæring fra firkantede baller. Uanset form eller størrelse af det endelige produkt, ballepressere skal fungere effektivt at producere baller uden spilde indhold eller mindske den ernæringsmæssige værdi af hø. Med henblik herpå er regulering af timingen af den presseren indtag afgørende.

Instruktioner

•Åbn pick-up dække og Find drev kæden. Slappe af kæden ved enten at fjerne spændinger foråret eller manøvrering Stjernehjulsforing tandhjulet.

•Drej snegl drivhjul enten med eller mod uret. Se orientering af sneglen, især forkant, hvilket gør første kontakt med hø.

•Anbring forkanten af indtagelse snegl parallelt med skrabere når tænderne af feed rake trænge området feed. Sag ballepressere har tænderne designet til at sikre en tæt pakket bale udefra og ind, giver mulighed for mindre affald. Skrabere filtrerer de overskydende snavs. Tjek 's operatoren manual for den nøjagtige længde af tine penetration med henvisning til snegl placering.

Gendanne spænding til at drive kæden når snegl er placeret korrekt med hensyn til tænderne i rake. Tæt og sikkert dække indtag forsamling.

Tips & advarsler

  • Case IH gør en bred vifte af pressere, hver med et unikt design. Konsultere brugervejledningen for denne bestemte model før du foretager justeringer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com