Sådan tid kur akryl maling

August 25

Sådan tid kur akryl maling

Akrylmaling består af polymerer suspenderet i vand. Efter maleri overfladen af et objekt med akrylmaling, vil vandet fordampe; at tillade polymer til at binde til objektet. Ifølge GoldenPaints.com, vil tid hærdning af akryl maling kræve nøje af luftens temperatur og fugtighed. Hvis du bruger akryl maling, der er afsat afsat et par uger for akrylmaling ordentligt tørre.

Instruktioner

•Brug et termometer til at overvåge den omgivende temperatur omkring den akrylmaling. Den optimale temperatur er 70 til 90 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen er for koldt, vil polymerer i akryl maling tage længere tid at holde sig til overfladen. Hvis temperaturen er for varm, risikerer du maling danner revner på dens overflade. Brug en varmelampe placeret flere fødder væk, til at varme op den omgivende temperatur. Hvis det er for varmt, vil åbne et vindue hjælpe.

•Ward off overskydende fugt. Overdreven fugt vil tilskynde maling til warp og vil også udvide tørretid. Hvis det er transportabel, placere elementet i en varm, lidt utætte område. Læg den ikke i loftet eller kælderen.

•Direkte fan mod malingen. Sørg for blæseren er på en lav indstilling. En kraftfuld, konstant vindstød vil danne krusninger på overfladen af malingen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com