Sådan Tie-Dye ark

June 18

Tie-Dyeing stof er en kunstneriske bestræbelse, der tilføjer farve og citronskal i en almindelig stykke stof. Hvorfor ikke dreje din plain, dækkende farve plader i en regnbue af nuancer? Tie-farvet ark kan supplere et værelse, der allerede har en lys, hippie-inspireret tema, eller de kan tilføje et enkelt punkt af interesse på en ellers "normale" farveskema. Ved at følge en række enkle trin, kan du forvandle dine plader.

Instruktioner

•Gather dine leverancer. Bruge en hvid eller lys-farvet bomuld ark. Hvis arket er nye, vaske det en gang eller to gange for at fjerne enhver beskyttende finish. Afgørelse om mindst to farver af tøj farvestof. Kontroller, at de farver, du vælger vil supplere dit soveværelse.

•Forbered arket. Sprede ark ud flad. Samle en del af arket, vride den og sikre det med en elastik. Gentag dette hen over overfladen af hele arket. Størrelsen og antallet af afsnittene kan variere alt efter det look, du forsøger at opnå. Når arket er bundet, skal du hænge det over en tørresnor uden for.

•Forbered farvestoffet. Læs instruktionerne, så de kan variere på tværs af forskellige mærker. Bland ifølge dit brand instruktioner. Medmindre din særlige farvestoffer kommer med flasker, hæld blandede farvestof løsning i sprøjte eller spray flasker.

•Tag på handsker og anvende farvestoffet. Spray din ark med farvestof løsninger i dine flasker. Hvis du får farve på din hud, skal du vaske det af lige med det samme. Stoffet skal holde våde med farvestof i mindst to til tre timer. Hvis du bor i en meget varmt, tørt område, kan du udføre den døende proces i de køligere timer for tidligt om morgenen eller aftenen så at arket ikke tørre for hurtigt.

•Tag ned dine plader og løsne dem. Vaske dem i koldt vand først og derefter i varmt vand. Kan du vasker dem separat de første par gange bagefter, da de kan lække lidt farve på andre beklædningsgenstande. Til sidst, skal farverne ikke køre på alle efter vask.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com