Sådan Tie-Dye vægge

December 8

Sådan Tie-Dye vægge

Teenagers værelser, rec værelser, ungdomsgruppe indsamling af Centre og endda klasseværelser kan drage fordel af de lyse, hvirvlende farver af en tie-dye væg. Hvis du tror, tie-dye er bare for stof, så tro om igen. Maling, fantasi og hjælp fra børnene kan forvandle en almindelig hvid væg til et blændende scene af farve. Du kan male en af disse vægge som knudepunkt i en meget eklektisk dobbeltværelse eller give din personlige virksomhed nogle pizazz. Uanset placering, hvis din indretning har brug for et lift, tie-dye det.

Instruktioner

•Draw din ønskede tie-dye design på væggen med kridt. Du kan vælge traditionelle swirled farver eller vandrette, lodrette eller diagonale striber. Tegne linjerne lige; du vil blande afsnittene senere.

•Label hver sektion med den farve, du vil bruge. Placer koordinerende farver ved siden af hinanden. For eksempel, ønsker du ikke at blande rød og grøn, fordi det skaber en mudret farve. Blå og grøn, rød og orange, gul og pink eller pink og lilla alle fungerer godt.

•Paint to afsnit ad gangen med en mørkere nuance af nuancen, du vil bruge. Børste en tør pensel frem og tilbage over kanterne af sektionerne for at blande kanterne af maling og give det en tie-farvet effekt.

• Lad alle dine dele tørre natten over.

•DIP stof klude i lysere nuancer af hver enkelt nuance, du brugte. Roll klude op og ned de relevante afsnit, hvilket skaber en marmoreret effekt. Dette hjælper malingen ser ud som om "farvestof" gennemblødt ind i "stoffet" ujævnt. Gøre det muligt malingen til at tørre i 24 timer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com