Sådan Tie Off hvidløg stadig i jorden

February 25

Sådan Tie Off hvidløg stadig i jorden

Binde off hvidløg indebærer sammensnoning hvidløg stilke sammen for at forlænge levetiden af en plukket hvidløg plante. Traditionelt, hele hvidløg planter fjernes fra jorden, tilbage til at tørre og flettet sammen. Binde hvidløg planter sammen, mens de er stadig i jorden er ikke muligt, da det ville skade planterne, så i stedet bare bladene af en enkelt hvidløg plante er flettet. Binde off hvidløg, mens det er stadig i jorden har ingen yderligere fordele for hvidløg plante, men det skaber en temmelig mønstrede design og hjælper med at neaten op en tilgroet hvidløg patch.

Instruktioner

•Locate en hvidløg plante du ønsker at binde. Det skal have en grøn stilk, der er et minimum af 10 inches i længden og mindst 3 blade kommer ud af stilken.

•Divide stilken blade i 3 sektioner. Arranger forsigtigt bladene, så 1 sidder på venstre side, 1 til højre og 1 i midten. Tage den venstre stilk og placere det omkring den midterste stilken, så det nu sidder mellem de 2 stilke. Forsigtigt flytte stilken til højre omkring den midterste stilken, så det nu sidder mellem de 2 stilke. Gentag denne teknik indtil hele længden af hvidløg blade er flettet.

•Tie elastik omkring toppen af anlægget til at forhindre fletning fra optrevling.

Tips & advarsler

  • Overskydende flytte og trække kan forårsage alvorlig skade på anlægget hvidløg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com