Sådan tilføjes en afkalker

November 12

Sådan tilføjes en afkalker

Tilføje en afkalker til hjemmet vil hjælpe med at fjerne barske mineraler, der bidrager til korrosion af VVS-installationer og skællende oprustning på badeforhæng, badekar og bruser. Tøjvask og bad sæbe vil skumme op rigt i blødt vand, og det bliver lettere at holde badeværelset ser renere. Der findes flere forskellige typer af afkalker systemer, med salt vand tank systemet er en af de mest almindelige. Installationsinstruktioner kan variere alt efter producent.

Instruktioner

•MAP ud af installationsplacering af blødt vandsystem. Du vil gerne placere det i nærheden af de indgående vand linjer til hjemmet. Ofte ligger afkalker i garage eller nytte. Det behov for elektricitet, afløb linje og nem adgang som poser af salt skal føjes regelmæssigt til tanken. Læs følgende trin for at hjælpe dig bedst bestemme, hvor skal placere afkalker, og derefter indstille skyllemiddel i placeringen og fortsætte med trinene.

•Installer omløbsventil afkalker enhed. Bypass ventil giver dig mulighed at omgå afkalker og holde vand vil hjem, hvis du har brug at gøre fremtidige reparationer for afkalker. Denne del kan ligne et rør med to parallelle rør jetting vandret og to rør jetting lodret. De to vandrette rør eller fittings er hooked til indsugnings- og udstødningsporte på afkalker. Disse kan være gevindforbindelser eller U-klip. De to rør, jet opad senere vil blive hooked til husets indgående vandforsyning.

•Drej sluk til vandvarmeren.

•Drej vandforsyning ud til huset. Gå i huset og åbne flere haner for at dræne linjerne.

•Locate koldt vand levering kommer til huset og bruge en rørskærer til at fjerne en del af det kolde vand linje, så den måler de samme afstand som afstanden mellem bypass ventil dele. Tilslut afkalker til vandledninger ved at slutte bypass ventil til de kolde vand linjer. Brug de korrekte fittings til at matche rørene og anvende tråd sealer.

•Installer afløb linje og overløb linje. Tillægger outlet af Reguleringsventilen tynd fleksibel afløb linje og løber ind i et dræn, som kunne være en vask eller et afløbsrør plumbed i væggen. Vedhæfte en tube til salt opbevaring overløb og køre det ud i afløbet.

•Plug afkalker enhed i en stikkontakt og tænd vandforsyningen til at starte systemet op. Tilføje salt til salt lagertanken. Åbne et par ventiler inde i hjemmet til at bløde ud noget luft i systemet. Indstille timeren på styreventil til det korrekte tidspunkt på dagen. Slukke for strømmen tilbage på vandvarmeren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com