Sådan tilføjes en anden tag til en Mobile Home

February 2

Sådan tilføjes en anden tag til en Mobile Home

Tilføje et andet tag til en mobile home er nemmere end at tilføje ét tag. De fleste mobile homes har et fladt tag og roll tagdækning oven på dem. Tilføje en rullesten tag over roll tag er let, fordi alle underlag er allerede installeret. Det eneste skridt nødvendige er at tilføje helvedesild på toppen. Nye helvedesild har et attraktivt udseende, at rulle tagdækning ikke.

Instruktioner

•Indstil hvor mange bundter af helvedesild skal du måle længden og bredden af taget og multiplicere dem sammen til det samlede areal. Et bundt af helvedesild dækker 33.3 kvadratfod.

•Rengør fra overfladen af flat tag med en kost og kontrollere, at alle huller og revner er forseglet. Køre en perle af tag fugemasse over revner med en caulk pistol.

•Lay ud de første rullesten begyndelsen på nederste venstre hjørne af taget. Tillad 1/4-inch udhæng og indsætte fire jævnt fordelt negle på tværs af midten af rullesten. Sæt den anden brik lige ved siden af først og installere det på samme måde. Fortsæt ned taget indtil nå udgangen. Cut den sidste rullesten af den første række med en hobbykniv og installere det ligesom de foregående stykker blev installeret.

•Klippe 1/6 off side af den første rullesten af anden række og lægge det over det første stykke på den nederste række. Overlap det så kun fem inches af værket på den første række vises. Installere fuld helvedesild ligesom den første række resten af vejen og fortsætte ned ad rækken på samme måde.

•Klippe off 1/3 af siden af den første rullesten af den tredje række med en hobbykniv og installere det ligesom de første stykke i anden række. Installere fuld helvedesild resten af vejen ned rækken indtil nå udgangen.

•Klippe først rullesten i halvdelen for den fjerde række og installere denne række.

•Indstil en fuld rullesten i sted for den femte række og fortsætte installationen helvedesild i samme mønster, indtil taget er fuldført. Gå over tag at sørge for der er ingen negle stikker op.

Tips & advarsler

  • Helvedesild på et fladt tag bør anvendes kun til æstetiske. Helvedesild er ikke forseglet og ikke beskytte mod lækager på et fladt tag, så sørg for din eksisterende tag ikke lække.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com