Sådan tilføjes en badeværelse tilføjelse

July 9

Sådan tilføjes en badeværelse tilføjelse

En af de mest anvendte rum i ethvert hus er badeværelset, hvorfor det er så vigtigt at have nok badeværelser til at rumme alle i hjemmet. Når du beslutter dig for at tilføje et badeværelse, uanset om det er for at oprette en master suite, gæst suite, barns badeværelse eller bare fordi din familie vokset fra antallet af badeværelse du har i øjeblikket, skal visse trin følges for at få de resultater du ønsker.

Instruktioner

Sådan tilføjes en badeværelse tilføjelse

•Decide hvor dit nye badeværelse skal gå. Uanset om du udnytter plads dit hjem har allerede eller tilføje ind på strukturen, vælge en mur, der grænser op til et eksisterende badeværelse eller køkken til VVS formål.

•Indstil hvor stor du vil badeværelse være og hvilke funktioner du vil medtage. Pulver badeværelser, som føjer den mindste mængde af værdi til dit hjem, tage op ca 18 kvadratfod. En fuld badeværelse med separat badekar og bruser bruger dog typisk mindst 35 kvadratfod.

•Kontroller din lokale bygning og zoneopdeling koder til at bestemme, hvilke tilladelser du behøver, og om der er nogen værelse størrelse mindstesatser og andre begrænsninger. Spring dette trin kunne resultere i bøder og projektet er stoppet.

Kortindgangsdør mindst tre entreprenører at få priskalkulationer og detaljer om, hvad de kan eller vil gøre sammenlignet med hvad du ønsker. Vælg entreprenøren du føler dig mest tryg med, ikke nødvendigvis det billigste. Udarbejde en kontrakt, der hedder det specifikt, hvad du forventer, hvor længe projektet bør tage, hvor meget projektet vil koste og Hvornår kontrahenten udbetales. Dette bør være behageligt for jer begge. Ansætte en advokat til at lette kontrakten, hvis din entreprenør ikke har en grundlæggende kontrakt, som du både udfylde hvad der forventes.

•Pick en dato for arbejde til at begynde. Har alle nødvendige dele, som den nye vasken, toilet, bruser/badekar, flise (eller gulvbelægning af dit valg), belysning turneringsplaner og udstødning fan eller windows rådighed for kontrahenten i en ren, out-of-the-way sted, der er let tilgængelig for kontrahenten.

•Undersøg kontrahentens arbejde og er færdig med at betale ham som aftalt. Fortsæt til dekoration dit badeværelse med maling (hvis kontrahenten ikke færdig med væggene), tæpper, stearinlys, hylder og andet tilbehør, du ønsker at tilføje.

Tips & advarsler

  • Gøre badeværelset let tilgængelig for alle, der bliver nødt til at bruge den. For at tilføje mest værdi til dit hjem med dit nye badeværelse, prøve at oprette en master suite eller gøre badeværelset adgang til to soveværelser eller et soveværelse og en hal. Overveje, hvem vil bruge badeværelset mest og udstyre badeværelset i overensstemmelse hermed. For eksempel, hvis en ældre eller handicappede person vil bruge badeværelset, gøre det rummelig og sikker for denne person. Tilføje indbyggede hylder, medicin frysere eller et område for opbevaring, især en linned closet. Forsøg ikke at bygge et badeværelse ud selv, medmindre du har rigelig DIY erfaring, herunder VVS- og El erfaring.
  • Hvis badeværelset er i et indendørs rum, hvor et vindue ikke ville arbejde, skal du installere en udstødning fan at trække damp ud af badeværelset og undgå meldug og kondens.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com