Sådan tilføjes en bærende væg oven på en Garage Slab

December 2

Sådan tilføjes en bærende væg oven på en Garage Slab

En bærende væg er præcis hvad navnet antyder: det bærer en belastning, bestående af strukturen ovenfor, om en anden historie eller kvist, tag og noget oven på taget. Mens moderne byggemetoder, der bruger præfabrikerede spær systemer til tag, fjerne behovet for bærende vægge, konventionelle tagene bygget med spær og loft strøer skal bruge bærende vægge. De udvendige vægge og nogle indvendige vægge, især dem, der køre vinkelret på spær--især center vægge, velegnet til at understøtte centrum roof--der er udformet til at absorbere vægten uden sagging eller bryder sammen. Mindre forskelle i konstruktionen giver denne mulighed.

Instruktioner

Planlægning og skæring

•Find referencepunkt til at bestemme din bærende væg placering. Måle fra kanten af pladen eller en eksisterende mur og gøre et varemærke at notate placering. Gentag flere gange langs den omtrentlige varighed.

•Measure længden af væggen placering og gøre et stort X til at angive slutningen af væggen. Tilslut placering mærker for at skitsere den nøjagtige væg længde og placering.

•Klippe tre 2 x 4 tommer bestyrelser til at matche længden af væggen behov. Disse vil danne din bundplade og de to øverste plader, der er plader på begge ender af de vertikale pigge. Ikke-bærende vægge bruge en enkelt plade i hver ende, i kontrast.

•Lay bundplade og en topplade side om side med enderne flugter. Måle ned på længden af plader, markere en lige linje på tværs af begge studs på én gang med en tømrer square. Gør det første mærke på 1 1/2 inches til at angive slutningen af den første stud.

•Mark plader igen på 3 inches, 15 ¼ tommer og hver 16 inches derefter indtil udgangen. Ende med to studs side som begyndelsen af pladen. Mærkerne lavet vise kanten af hver stud. I midten af hver regelmæssig stud, bortset fra enderne, vil være 16 inches fra hinanden, som er den foretrukne stud afstand.

•Find mur højde nødvendigt. Konsultere de arkitektoniske planer eller bestemme højden du foretrækker for nybyggeri; standard garage-loftshøjden er 8 fod. For eksisterende garager, måle fra den betonplade til loftet til at bestemme højden.

•Subtract 4 1/2 inches fra højdemålene væg. Skære en stud pr. mark på en af pladerne. Du skal reducere væg højden af 4 ½ inches til tykkelsen af pladerne i begge ender. Mens lavet af 2 x 4 tommer boards, pladerne er faktisk 1 ½ inches tyk. Tre plader er således 4 ½ inches tyk. Studs skære 4 ½ inches kortere end nødvendigt, kombineret med tre plader, matche loftshøjden nøjagtigt.

Bygningen og opføre

•Indstil en plade på sin side, med den længste ansigt løber lodret. Justere en stud med udgangen af pladen, så kanten af stutteriet flugter med 1 1/2-tommer-mærket. Drive to 16d negle gennem pladen ind i stud ende. Forskyde negle lidt for at undgå opsplitning træ. Arbejde ned på længden af den plade, sømning yderligere studs på linje med stud mærker. Spejlvend væggen og vedhæfte den modsatte plade til gratis stud enderne.

•OMit studs uanset hvor du ønsker en dør eller et vindue. I stedet finder ru åbningen kræves til vinduet eller døren: typisk 1/2 tommer, begge højde - og width-wise for windows og 2 inches i højden og bredden af en dør. Tilføje en yderligere 3 inches til den ru åbning for at rumme studs udformningen af den åbning, kaldet "king studs." Måle og markere bundplade for at afspejle den samlede åbning kræves. For eksempel, kræver en dør 32 inches lang en åbning af 32 plus 2 inches og en anden 3 inches for i alt 37 inches.

•Anbring kongen studs mellem pladerne, justeret med døren eller vinduet åbne mærker. Søm gennem de øverste og nederste plader i stud enderne til at sikre.

•Measure bredde på åbning mellem kongen studs og skære header bestyrelsen til at passe. Konsultere en bygningsingeniør, din lokale bygning afdeling eller arkitektoniske planer om at bestemme tømmer til hovedet. I modsætning til ikke-bærende vægge, vil en simpel 2 x 4 ikke være tilstrækkeligt. Bærende vægge modstå enormt pres fra taget alene. Når kombineret med is, sne, opbevaring eller andre mulige belastninger, er en 2 x 4 tilbøjelige til at bøje eller bryde sammen. Størrelsen af header bord nødvendig beregnes baseret på mange faktorer. Selvbygger brug en tommelfingerregel at to 2 af 12 tommer boards med en stribe af 1/2-inch-thick krydsfiner klemt inde mellem er tilstrækkelig for de fleste døre og Vinduer op til 4 eller 6 fod bred.

•Nail hovedet bestyrelser sammen og Indsæt i den korrekte højde mellem kongen studs. Højden behov er dimensionen døren eller vinduet plus en yderligere 2 inches til døre eller ½ tomme for windows. Toenail header på plads, kører neglene i en vinkel gennem hovedet ind i kongen studs. Skåret en 2 x 4 bord af samme bredde og søm i den passende højde under overskriften for at danne vindueskarm pladen for et vindue. En dør kræver ikke en vindueskarm plade.

•Klippe to yderligere 2-af-4s til at køre mellem sidehovedet og topplade og fra sidehovedet eller vindueskarm pladen ned til bundpladen. For et vindue, gøre to ekstra brædder til at køre mellem karmen og header. Disse bestyrelser, kaldet "krøblinge," sprede vægten af den dør eller et vindue til de omgivende studs. Søm krøblinge i sted, at begge kongen studs og header, karmen og plader så relevant.

•Sæt blokerer mellem sidehovedet og karmen lodret og søm til at erstatte manglende studs. Bruge en hver 16 inches.

Forankring væggen

•Nail ekstra topplade til toppen af vægkonstruktion til at oprette en dobbelt plade. Oprejst væg, ved hjælp af en hjælper, og Placer ifølge placering mærker tidligere har lavet.

Uddelingen væg til konkrete pad. Bore pilot huller, efter produktanvisningerne, gennem væggen i betonen under. Indsæt konkrete ankre eller pulver aktiveres negle, en hver 6 til 8 inches, for en sikker installation.

•Tie vægge med tilstødende vægge ved at køre søm gennem slutningen studs i tilstødende studs. Placer en stålplade på toppen af den øverste plade, halvdelen på den nye væg halvdelen på gamle. Drive seks 8d negle gennem hver side i de respektive plade til at forstærke muren stabilitet. Nail topplade til strøer ovenfor, hvis du tilføjer en bærende væg til en eksisterende bygning.

Tips & advarsler

  • Med bærende vægge, bygge for at give alle mulighed for. Opbygget sne, lægge is eller andre uventede vægte enorme pres på din bærende vægge. Ved hjælp af et minimum af 2-af-12s for overskrifter og ved hjælp af stålplader til at binde vægge sammen er gode eksempler på foranstaltninger, der er ikke altid nødvendigt-- men kan forhindre bygning sammenbrud i ekstreme situationer.
  • Check din lokale kode for at fastlægge specifikke krav til dit område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com