Sådan tilføjes en flise Backsplash

May 13

Flise backsplashes beskytte dine vægge, hjælpe med rengøring og tilføje charme og personlighed til dit hjem. Du kan flise dine vægge ved hjælp af enhver størrelse, farve eller form af fliser. Tilpasning-mulighederne er uendelige. Du kan vælge at bruge større fliser eller vælge små fliser til en mosaik-look. Installere enkelte fliser kan være tidskrævende, så hvis du ønsker en mosaik udseende, overveje at købe plader af små fliser. For de fleste hjem projekter, tilføjelse af en flise backsplash er en én - eller to-dages projekt.

Instruktioner

•Undersøg dine vægge til at sikre sig de er tørre og fast nok til at bære vægten af backsplash fliser. Hvis dine vægge er fugtige, hvilket er et fælles problem i nærheden af dræn, kan du fremskynde tørringen ved hjælp af en affugter. Reparere en beskadiget drywall før flisebelægning begynder.

•Indstil hvor langt op ad væggen du backsplash at udvide. Typisk, en flise backsplash vil stige mindst fire inches over køkkenbordet. Dog kan du fliser helt op i bunden af din frysere. Måle område for at være flise og beregne den firkant længde ved at multiplicere længden af væggen med højden dine fliser vil udvide. Antallet af fliser skal du afhænger af størrelsen på fliserne og de firkantede optagelser af området at være flise.

•Tag elektricitet til det område, hvor du vil være i orden, og fjerne enhver stikkontakt covers fra væggen.

•Rengør området at være flise ved hjælp af en knap fugtig svamp og varmt vand. Tillad væggen tørre grundigt, før du fortsætter.

•Brug kun den selvklæbende specifikt anbefalet af flisen fremstilling og spredes et tyndt lag på væggen ved hjælp af en murske. Arbejde i små sektioner til at forhindre limen i at tørre, og hold murske i en 45-graders vinkel til at sikre en tynd, selv pels. Start i midten af din counter.

•Lay først flise eller ark af fliser og Placer dem ved hjælp af en blid, vride motion. Brug en plan hen til indskrive nemlig vinkelrethed, og derefter placere en flise spacer på alle hjørner af flisen. Du bliver nødt til at afskære ene ende af hver spacer til at passe dem mellem flise bunden og køkkenbordet.

•Fortsæt arbejde din vej rundt på væggen, anvende lim i små sektioner og lægge fliser én ad gangen. Sørg for hver flise er firkantet og sikker før man går videre til den næste. Straks tørre væk eventuelle lim, der skubbede mellem fliserne.

•Klippe nogen ende fliser ved at score med en flise cutter. Du kan skære væk overskydende flise med en sav eller flise neglesaks.

•Aftør væk enhver lim på fliserne med en fugtig klud, når du er færdig med at lægge din backsplash. Du kan bruge en afrundet stick eller tandstikker til rent mellem fliserne, hvis nødvendigt.

•Tillad lim til at sætte gang anført på emballagen. Når limen er indstillet, kan du forsigtigt fjerne afstandsstykkerne. Vær omhyggelig med ikke at skifte fliser.

•Mix injektionsmørtel og anvende med en gummi float. Du bør sprede injektionsmørtel på tværs af fliser i en diagonal bevægelse med en 45-graders vinkel. Pakke fuger mellem fliserne, og tørre væk overskydende med en svamp, når injektionsmørtel begynder at hærde.

•Anvend en afrundet stick til at forme injektionsmørtel leddene, og aftør dem derefter ned backsplash fliser og led ved hjælp af en fugtig svamp og varmt vand. Når injektionsmørtel er helt tør, ren fliserne igen og skinne med en klud.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du køber flere fliser end du forventer, at få brug for i tilfælde af at du skader nogle under installationen. Du kan forsegle din injektionsmørtel for at forhindre misfarvning omkring en uge efter du har installeret din backsplash.
  • Du skal muligvis installere elektrisk box extendere for at vedhæfte din stikkontakt covers. Disse kan købes i de fleste hjem forbedring butikker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com