Sådan tilføjes en flise brusebad Grab barer

November 10

Sådan tilføjes en flise brusebad Grab barer

Grab barer skal levere en stabil og sikker greb hvis mens du bruger under bruseren, du begynder at føle dig glide. Da du kan stole på en grab bar til at understøtte de fleste eller alle af din kropsvægt i en nødsituation, skal du forankre grab gars ind i væggen studs, der sidder bag den bruser fliser surround. En stud finder virker ikke gennem flise, men ved hjælp af nogle opfindsomhed du kan finde studs bag flisen.

Instruktioner

•Locate væggen studs med en stud finder på væggen over den brusebad surround, mærkning med en blyant placering af studs i væggen. Hvis brusebad surround når loftet, skøn placering af studs på væggen ved at markere hver 16 inches, startende fra kanten af surround, da de fleste vægge studs sidder 16 inches fra hinanden placere et niveau på hver af dine markeringer, udvide plan over den brusebad surround, og lægge strimler af malerens bånd langs kanten af niveau at markere placeringen af knopperne.

•Sæt Gribehåndtag på under bruseren væggen, at sikre, at begge ender af grab barer sidde over væggen studs du markeret med malerens tape. Placerer mærker på væggen med en markør, viser placeringen af grab barer skruehuller.

•Drill gennem flisen, og ind i væggen bag brusebad med lidt glas og fliser. Stop når bit trænger mur stud. Hvis øvelsen ikke kontakte stud i mindst to af hullerne til skruer i hver ende af grab bar, ændre placeringen af grab bar. Udfylde huller, som du ikke bruger med silikone caulk.

•Skub plast hule mur ankre i nogen huller du boret der ikke trænge ind i væggen studs. Anvende silikone caulk på enderne af grab barer og tryk dem på plads, foring skruehullerne i grab barer med huller du boret.

•Kontroller skruer gennem hullerne i Gribehåndtag indtil skruehoveder sidde flush med grab bar. Brug en klud til at tørre væk eventuelle caulk, der sprøjter ud fra mellem grab barer og bruser surround. Trække på grab barer så hårdt, som du kan for at sikre, at de er fast forankret i sted.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com