Sådan tilføjes en flise brusebad hjørnehylde

July 4

Sådan tilføjes en flise brusebad hjørnehylde

Bruser hylder kan komme i pre-made formater, der sælges i de fleste hjem forbedring butikker, men de kan ikke matche den farve eller stil med din bruser fliser. Hvis du ønsker for at oprette en brugerdefineret hjørnehylde i dit brusebad med de samme fliser du oprindeligt installeret i det, er der en nem løsning. Du kan bruge de samme værktøjer til at oprette en brusehjørne hylde, enten under oprindelige flise installationen eller efter kendsgerning.

Instruktioner

•Forbered fliser til hylden. Bruge en indskåret murske til at sprede thinset på ryggen af to stykker af fliser. Holde dem sammen og pres, mens du flytter hvert stykke lidt i alle retninger for at obligation dem sammen. Lad de to stykker tørre i 24 timer.

•Klippe hylden. Sæt de to stykker på bakke med en flise våd sav. Bruge den guide, der kommer med saven til at skære stykket i en stor trekant. Med fabrikken kanten af stykket af flise opad, skære indad fra to hjørner til at oprette en trekant, hvor den udvendige kant vender ind under bruseren er fabrikken kanten og to vinkel nedskæringer er de 45-graders nedskæringer vender ind i væg og hjørne.

•Decide hvor du vil hylden monteret. Gennemsnitshøjden for en hylde er brystet niveau. Find den vandrette fuger fælles nærmeste højden du foretrækker. Hold hylden op mod denne injektionsmørtel linje og markere de udvendige kanter på forsiden væggen med en blyant. Rens thinset langs kanten af din hylde med en hobbykniv og derefter indsætte flere kvartaler halvvejs ind i slidsen mellem de to stykker af flise langs indvendigt hjørner skal installeres mod bruseren væggen. Epoxy dem på plads.

•Rengør ud injektionsmørtel langs de vandrette fugerne på de valgte højde for sæbeskål med en hobbykniv. Anvende epoxy langs disse leddene indefra hjørne ud til blyant mærker. Skubbe hylden på plads, med anden halvdelen af de kvartaler, der er indsat i en vandret injektionsmørtel linjer. Tryk på hylden fast på plads og anvende pres for at sikre alle epoxy er bundet.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje hylde, under installationsprocessen flise, hvis du foretrækker. Bare beslutte, hvor du vil hylde installeret, bruge flise saven til at skære hakkene i væg flise til at passe omkring sæbeskål og installere det med thinset, så det slots i forskårne hakkene i væg flise.
  • Bær altid sikkerhedsbriller, når opererer elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com