Sådan tilføjes en flise ramme til en væg spejl

January 8

Sådan tilføjes en flise ramme til en væg spejl

En plain og simple spejl kan omdannes med tilføjelsen af en flise ramme. Dette er et sjovt projekt, der er egnet for hele familien og kræver kun et minimum af tid at fuldføre. Børn kan inddrages ved at plukke ud flisen og hjælpe placere det på spejlet, men voksne skal være ansvarlig for ved hjælp af limen. Dette projekt kan gøres med hængende spejle eller badeværelsesspejle.

Instruktioner

•Plan ud din flise mønster på spejlet. Før du anvender selvklæbende, sætte spejlet på en flad overflade og placere fliserne, som du vil have dem til at blive vist rundt i kanten af spejlet. Foretage justeringer efter behov. Derefter tage disse fliser og lægge dem ud i samme mønster på en tabel.

•Applicer spejl klæbemiddel til kanten af spejlet. Brug en lille pensel til at udjævne lim, som du går. Du bliver nødt til at arbejde hurtigt, da limen tørrer hurtigt. Kontroller, at du placerer et tyndt lag over hele området, der vil blive dækket med fliser.

•Sæt fliser på spejlet. Tryk på hver flise fast på limen, men ikke trykker for hårdt eller du kan knæk spejlet. Arbejde, indtil din hele mønstrede ramme er fuldført. Holde spejlet flade, mens du arbejder. Vægten af fliserne vil være for meget indtil limen har fuldstændig helbredt.

•Tillad selvklæbende tid til at tørre. Følg producentens anvisninger. Typisk, vil det tage 24 til 48 timer for klæbemiddel til helt helbrede. Holde spejlet flad, indtil denne tid er gået. Når det har, kan du rehang spejl på væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com