Sådan tilføjes en flise væg til en stue

May 28

Sådan tilføjes en flise væg til en stue

Fliser er naturlige stykker af sten, klippe til omkring 1-inch tykkelse og anvendes primært til brolægning. Med den rette støtte installeret, selvom du kan montere stenene lodret, bruge dem til at tilføje en flise væg til din stue. Support system består af en stærk metal tremme knyttet til din stue væg, og en base lag af mørtel, holder stenen sikkert på plads. Når monteret, vil stenene sidste årtier, at bringe en Old World stone look til din stue.

Instruktioner

•Rengør væggen med en pH-neutral sæbe og en svamp til at fjerne snavs nuværende, og derefter skylles sæbe ud af væggen med rent vand. Sand glans fra maling på væggen, hvis den findes, ved hjælp af en bøde-sandkorn sandpapir. Skyl overfladen af væggen igen, og derefter DUP det tørt med et stykke stof.

•Dæk væggen at du agter at montere fliser til med 18-gauge metal tremme at skabe en stærk nok til at holde fliser i sted støttestruktur. Nail tremme på plads med 2-tommer søm gennem Pudsprofiler og ind i væggen studs hver 6 inches ned i midten af stud. Overlapper stykker af tremme hvor de mødes 2 inches på vandrette syninger og 6 inches på lodrette sømme og skære tremme tilpasses ved hjælp af et par af tin snips.

•Mix en ridse frakke af mørtel består af to dele sand og en del Portlandcement i en stor spand. Tilsæt vand til blandingen mens omrøring med en boremaskine med en pagaj bit indtil det er den samme konsistens som pisket kartofler. Dække tremme med mørtel, ved hjælp af en murske til tryk på mørtel gennem Pudsprofiler og på væggen under, efterlader et tyndt 1/4-inch lag mørtel på toppen af tremme. Tekstur mørtel ved at skrabe det vandret med en mason scratcher.

•Butter bag på en flise med et lag af mørtel 1/2 tommer tyk, ved hjælp af en murske. Placere flise på den mørtel-dækket tremme i bunden af væggen. Tryk på flise fast på plads. Smør den næste flise du ønsker at placere og placere det med en 1/4-inch hul mellem de to sten langs bunden af væggen. Sprede mørtel mellem de to brikker med murske til niveauet af sten overflade. Fortsætte markedsføring sten langs bunden af væggen, indtil du har en hel række på plads.

•Sæt den næste række af sten over den første, opretholde 1/4-inch afstanden mellem stenene. Slip et 1/4-tommer træ spacer mellem rækker at holde stenene fra at flytte sammen engang placeret. Styrke støttestruktur ved sømning stemmelighed væggen gennem Pudsprofiler og ind i væggen, så at den lille afsats i bunden af slips ligger langs bunden af sten større end 6 inches i størrelse. Fortsætte markedsføring sten, arbejde din vej opad, indtil du har dækket hele væggen.

•Kontrollér niveau af sten som du går sammen med en tømrer niveau. Placer niveau over tilstødende fliser og justere placeringen af stenene ved at trykke ned på høj hjørner af sten til niveau dem.

•Klippe fliser efter behov ved at score overflade af sten med en mejsel til en dybde af ca 1/8 tomme. Bryde sten langs linjen scoret ved at placere spidsen af mejsel på linjen scorede, så slående mejsel hovedet med en hammer.

•Anvend en fugtig svamp til at tørre væk mørtel fra ansigtet af fliser umiddelbart efter spredning mørtel på stenene.

•Wait 2 timer for mørtel til at starte virksomhed. Fjern afstandsstykkerne og udfylde hullerne i leddene efterladt af deres afsked med mørtel. Gå over alle leddene med en slående værktøj til niveau fuger ud, at skabe et ensartet udseende hele væggen. Vente 3 uger for mørtel at indstille helt.

•Spray væg med sten fugemasse føje beskyttelse mod fugt til sten og mørtel.

Tips & advarsler

  • Sætte på en par arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske før begynder projekt for at undgå skade mens montering af fliser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com