Sådan tilføjes en gavl udhæng

May 20

Sådan tilføjes en gavl udhæng

Tagskægget, eller gavl overhæng, langs toppen af et tag tilføje en masse detaljer til udseendet af din struktur. Mens denne funktion er typisk bygget når taget er indrammet og pyntet, kan det blive tilføjet på med lidt opfindsomhed. Du skal sørge for at gavlen kan støtte den ekstra vægt af overhæng. Hvis du er i tvivl, konsultere en professionel, som en arkitekt eller indramning tømrer, sørge for du ikke vil fare for den strukturelle integritet af din gavl. Metoderne varierer, men bygge et udhæng, der kan hænges helt fra uden for ansigtet af gavlen er enkleste.

Instruktioner

•Measure længden af to spær, fører op til gavl peak fra bunden i peak til slutningen af spær. Bruge en vinkel finderen for at bestemme hældning på taget. Placer en arm af enhed langs bunden af venstre tag dæk og den anden til højre, med center direkte under midten af toppen. Læs vinklen fra indikatoren i midten af værktøjet og dividere med to.

•Klippe fire 2 af 4s længden af spær og vinklen angivet med delt antallet fra det forrige trin. Skære brædderne den samme i hver ende med den øverste kant af bestyrelsen samme længde som den oprindelige spær oprette aflange parallelogrammer.

•Klippe nok stykker af 2 x 4 9 inches lang tid at sted, en hver 24 inches langs længden af spær på hver side. Lå to af spær ud med deres vinklet enderne mødes for at skabe et højdepunkt. Markere hver bord hver 24 inches med en spær square, med udgangspunkt i de nedre ende. Konfigurer de resterende to spær og markere dem på samme måde.

•Sæt en 12-tommer kvadrat af 1/2-tommer krydsfiner under fælles af peak mellem spær. Skitsere fælles på krydsfiner og skære det ud med en stiksav, så gør en anden. Lim og søm disse gussets til toppen af hvert par af spær med træ lim og boks negle.

•Nail en 9-tommer stykke 2 x 4 tilpasset hver mark på et par af spær. Bruge to 16d søm i hvert stykke. Brikkerne skal udvide ud fra ansigtet, der spjæld er naglet til. Juster det andet par af spær, med spjæld på indersiden, at enderne af 9-tommers spær. Søm i slutningen af hvert kort spær gennem peak spær, ved hjælp af to negle i hver ende.

•Anvend en kridtstreg at gøre en linje 3 1/2-tommer under den nederste kant af tag pyntede langs begge vinkler af gavlen. Skær langs linjen med en rundsav med dybden sæt til at skære igennem sidespor og beklædningen. Lirke stykker fra området skåret med et brækjern at eksponere gavl spær.

•Drill 1/4-inch huller langs et par af spær hver 24 inches mellem korte spær. Har en helper opløfte den udfyldte overhæng med dig og hold det på overfladen af gavlen. Bor et 3/16-inch pilot hul i ansigtet af gavl gennem hvert hul i udhæng rafter 1 tomme i spær bag.

•Kontroller en 2 1/2-inch ved 1/4-inch lag bolt gennem overhæng spær i ansigtet af gavl spær gennem hver anden hul med en indvirkning pistol til at støtte udhæng ramme. Gå tilbage og installere bolte i huller du springes over for at sikre det fast. Drive 3-tommer behandlede dæk skruer ned gennem pyntede i den nye overhæng spær, én hver 12 inches.

•Klippe vil kanten af den oprindelige tag dæk tilbage, så det ender midt i den nye overhæng spær, der er knyttet til ansigt af den oprindelige gavl spær. Bruge en rundsav til at gøre cut. Skære og installere pyntede af samme tykkelse og materiale som oprindelige, over korte spær af overhæng, butting op til den nye forreste kant af den oprindelige pyntede.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com