Sådan tilføjes en havestue til dit hjem

March 31

Sådan tilføjes en havestue til dit hjem

Hvis du søger for at udvide din bolig, tilføje en havestue til dit hjem er en fantastisk måde at opdatere udseendet af dit hjem, samt tilføje masser af naturligt lys. Brug følgende tip som en retningslinje til at hjælpe dig med dit projekt.

Instruktioner

•Kontrollér en PLAN: først beslutte, om du vil bruge havestue året rundt eller holde det som en sæsonbestemt værelse. Du vil også nødt til at faktor i opvarmning og air conditioning i rummet. Overvej det udseende, du ønsker, komfortniveau i rummet og naturligvis udgifter. En havestue vil øge værdien af dit hjem.

•Vælg en entreprenør: når du har en generel idé om, hvad du gerne vil, mødes med forskellige entreprenører til at give dig et detaljeret skøn over omkostningerne samt en tidsramme for færdiggørelse af projektet. Kontroller, at du vælger en autoriseret og forsikret entreprenør. Vælge en entreprenør med erfaring i bygning verandaer.

•Vælg den rigtige glas: diskutere med kontrahenten hvordan du agter at bruge havestue. Der findes mange forskellige typer af glas, herunder enkelt rude og dobbelt rude. Det hele afhænger af året rundt eller sæsonbetonede anvendelse. Da en havestue er over 50% glas, vil du ønsker at investere i den bedst mulige glas.

Tips & advarsler

  • Vær forberedt. Et hjem remodellering og/eller rennovation projekter forårsager afbrydelser til en husstand og også en masse oprydning og rod. Det kræver tålmodighed og fleksibilitet på den boligejer del.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com