Sådan tilføjes en højttaler kasse isolering

April 28

Sådan tilføjes en højttaler kasse isolering

Vil du højttalerne i din højttaler kasse at spille højere? Der er et simpelt trick, der udnytter lovene i fysik og akustik, der kan hjælpe dig med at få hvad du ønsker. De fleste højttaler bokse er tom indhegninger. Ved at tilføje isolering til interiøret i din højttaler kasse, hastigheden af lydbølger i boksen er aftaget. Dette replikater akustisk egenskaberne for en større kabinet. Større kabinetter er mere effektiv, så dine højttalere vil spille højere.

Instruktioner

•Løsn og fjerne skruerne på omkredsen af højttaleren. Vær forsigtig, når du arbejder med en skruetrækker i nærheden kegle af højttaler--du nemt kan punktere kegle, hvis skruetrækkeren glider.

•Træk taler ud af boksen højttaler. Nå rundt på bagsiden af højttaleren og trække taleren Wires dias stik ud af terminalerne på bagsiden af højttaleren. Bemærk hvilken ledning går til hvilken terminal. Placer højttaleren til side.

Anslag dysefastgørelsen ting polyester pladevat eller glasfiber isolering i indersiden af boksen højttaler, udfylde boksen om halvvejs op.

•Reattach højttaleren ledninger til højttalerterminaler. Placer højttaleren i boksens åbning og erstatte skruerne. Stram skruerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com