Sådan tilføjes en indvendige døren til en bærende væg

July 17

Sådan tilføjes en indvendige døren til en bærende væg

Når du ramme en åbning i en bærende væg, du har brug for en indramning medlem, kaldes et sidehoved til at bære vægten bæres af den udformning, der du fjerne for at skabe åbningen. Det strækker sig over åbningen og er understøttet i begge ender af lodrette studs, kaldes king studs. Størrelsen af header du har brug for afhænger af flere faktorer, herunder dør bredde, den vægt, det skal understøtte og bredden på væggen. I de fleste tilfælde er et par af 2 x 12 tommer boards naglet sammen med et stykke krydsfiner i mellem dem mere end tilstrækkeligt.

Instruktioner

•Draw ru åbningen på væggen med et målebånd, blyant og lige kant. Højden bør være højden af døren plus bredden af hovedet plus en ekstra 3 inches. Dens bredde skal bredden af døren plus bredden af kongen studs plus 2 inches for at tage højde for jamb og give mulighed for et lille hul.

•Klippe gennem drywall langs den disposition, du har tegnet med en gipsvæg så og fjerne drywall fra åbningen. Skubbe så gennem drywall på anden siden af væggen på de øverste to hjørner og derefter bruge mærkerne til at tegne en lignende disposition på anden siden af væggen og skæres væk drywall.

•Kontrollér en mark på et af knopperne bisecting den åbning, der er en afstand fra gulvet lig højden af døren plus bredden af sidehoved plus 2 inches. Placere den nederste kant af et niveau på markeret, center boblen, så niveauet er vandret, og bruge den som reference til at tegne lignende mærker på alle de andre knopper, der gennemskære døren.

•Klippe gennem alle studs på mærker med en stempelkompressor så og fjerne deres lavere dele. Lirke dem ud bundpladen af muren, men forlade bundpladen på plads.

•Klippe 2 længder af 2 x 12 tommer tømmer der er lidt længere end bredden af åbningen med en rundsav. Brug saven til at skære et stykke af 1/2-tommer krydsfiner, der er den samme længde som de boards du bare skære og samme bredde. Søm brædder sammen med krydsfiner klemt inde mellem dem ved hjælp af 2,5-tommers fælles negle.

•Klippe 4 stykker af 2-ved 4-tommer tømmer højden af døren plus 2 inches. Søm dem sammen parvis at gøre to kingsize-studs til støtte for enderne af sidehovedet.

•Støtte header i åbningen på to kongen studs, at skubbe det stramt mod den øverste del af cut-off studs, og søm enderne af overskriften til toppen af kongen studs. Søm de øverste dele af cut-offs til den øverste kant af sidehovedet.

•Frame dør opslag ved at tilføje to flere knopper på hver side en afstand svarende til dør bredde plus 2 inches. Plumb hver stud med en plan, før du søm ene ende i bundpladen af muren og anden enden til hovedet. Skåret ud del af bundpladen inde i døren med en bajonetsav, når du er færdig.

•Installer døren jamb begyndende med toppen. Placer cedar shims mellem det og header, justere kilerne indtil den øverste jamb er præcist vandret, så søm det på plads med 2-tommer finish negle. Gentag denne procedure for at installere side jambs, VVS-hver med shims og et niveau og sømning det på plads.

•Finish off åbning af trimning omkring jamb med døren beklædning, der er trim specielt designet til døren åbninger. Hvis du har foretaget omhyggelige målinger under hele proceduren, bør kabinettet dække forskellen mellem jamb og den resterende væg.

Tips & advarsler

  • Når du har installeret jamb, kan du hænge døren. Den nøjagtige fremgangsmåde afhænger af døren du har. Hvis du bruger en pre hang dør, vil hængslerne være pre-installeret.
  • Hvis du vil bruge en mindre header, men er ikke sikker på hvor meget vægt, det må støtte, søge råd hos en licenseret builder. Ved hjælp af en header, der er for lille kan skabe problemer, såsom sagging tag eller en skæv døråbning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com