Sådan tilføjes en marked paraply til en picnicbord

August 26

Picnic tabeller er vidunderlige ting at have i din baghave for børn og gæster på familiens kok outs. De er endnu bedre, når du føjer et stort marked parasoller til dem. din skygge er altid med dig og der er ingen grund til at holde bevægelige tabellen som solen flyttes. Dette projekt bruger et par VVS, der kan købes nemt overalt. Du skal bruge nogle grundlæggende viden om tryk sæt og hvordan man bruger dem eller nogen til at vise dig hvordan.

Instruktioner

Sådan tilføjes en marked paraply til en picnicbord

•Measure diameter af markedet paraply stang. Din pibe flange skal være denne størrelse for paraply stang til at passe igennem. Købe de rigtige størrelse skruer til at passe på rør flange base. Også købe den rigtige størrelse computer grommet til at passe inde i røret flange åbning. Det er bedst at købe disse på hardware butik alle på samme tid, så du kan være sikker på at passe alt sammen mens du vælger det.

•Measure din picnic bord for at finde den nøjagtige midtpunkt. Måle de midterste bestyrelse længde måder og på tværs og markere den nøjagtige midtpunkt. Dette er, hvor du nødt til at bore med hulsav til at skære din runde cirkel gennem bestyrelsen.

•Saml din rørdele. Henvise til guide på din hane sæt, som hanen til at bruge til at passe på størrelse med tommelfingeren skruen du har købt. Brug ordentlig hanen, sætte et hul ind i siden af den korte rør. Tommelfinger skrue skruerne ind i dette hul. Det vil låse din paraply stang.

•Lay picnic tabellen på sin side så du har nem adgang til bunden af tabellen. Line gulvet flange op til hullet du savede i midten af bordet og skrue flange på plads. Den flade side skulle være imod bunden af tabellen. Skru den korte rør med tommelfingeren skruen på det i flangen.

•Indstil tabellen tilbage og sætte computer desk grommet ind i åbningen. Fjern hætten fra ringen. Det grommet eneste formål er for en mere færdigt look. Det er ikke nødvendigt at sikre markeds paraply. Skub marked paraplyen ned gennem den nyligt installerede hardware og spænd fingerskruen imod stangen. Tilføje tommeskruen til pipen forsikrer at vinden ikke fange paraply og få den til at spinde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com