Sådan tilføjes en Mobile Home til din ejendom for en ældre forælder

August 27

Sådan tilføjes en Mobile Home til din ejendom for en ældre forælder

Caring nemlig en ældre forælder bor i en anden by er vanskelig. Flere valgmuligheder eksisterer til pleje til forælder, som bistået levende centre, der bærer pris tags og ukendt kvalitet af pleje. En anden mulighed er at flytte forælderen på din eksisterende ejendom tillader forældre at opretholde uafhængighed og giver dig samtidig mulighed for at være umiddelbart tilgængelige i tilfælde af en nødsituation. Mange juridiske og utility krav rettes før du flytter et mobilhome på din ejendom for en ældre forælder.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale zoneinddeling office til at identificere lovkrav for at føje en mobile home til en eksisterende egenskab. Nogle steder begrænse placeringen af mobilhomes på visse typer af ejendomme.

•Hire en elektrisk entreprenør til at komme ud og kortlægge landet. Identificere eventuelle krav til kører ekstra linjer eller at skulle tilføje flere meter til egenskaben for det andet hjem.

•Request et site undersøgelse for vand, spildevand og gas behov fra de relevante lokale forsyningsselskaber. Elselskaberne vil afgøre, om der er behov for yderligere linjer eller om autocamper kan straks indpasses i eksisterende linjer. Virksomhederne vil have en oversigt over godkendte entreprenører i stand til at færdiggøre jobbet.

•Hire et mobilhome mover til at flytte mobilhome på egenskaben herunder nivellering mobile home og tilslutning af vand, kloak, gas og el-ledninger.

Tips & advarsler

  • Flytte et mobilhome på en masse med en indrammet hus indenfor bygrænsen er næsten altid begrænset. Uden for bygrænsen på personlige ejendele, de juridiske krav er ofte betydeligt mindre, men det stadig kræver godkendelse fra byen eller county embedsmænd. Når du er godkendt, leje en hovedentreprenør til at håndtere overgangen og forbinde alle linjer bliver lidt dyrere men vil garantere, at alle forbindelser og opsætning er gennemstegt ordentligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com