Sådan tilføjes en Motor til en skinnekontakter symaskine

July 17

Mellem 1840 og begyndelsen af 1900-tallet lignede det amerikanske patentkontor en slagmark, overfyldt med nyskabelser til at løse den bjergrige opgave i hånd-syning. Af disse symaskine forbedringer produceret den mund-drevet skinnekontakter og elektromotor varige stigninger i symaskine hastighed. I 1940 ' erne var elektrificerende din maskine patriotisk; i tilladt er omstilling til skinnekontakter "grønne". Lære den elektriske konvertering side af symaskine effektivitet.

Instruktioner

•Brug tænger og klip fjerne kan eventuelt drivremmen fører fra symaskine hjulet stilken til fods skinnekontakter kontrol.

•Locate den eksisterende Motorbeslag, huller til beslaget, og hul til boksen dobbelt-outlet på symaskine--normalt alle fundet på den rigtige, store stilken af maskinen under hjulet. Nogle eksperter vil advare mod arbejder på en maskine, der ikke viser disse motor-overnatning funktioner, mens andre foreslår, at der er villige til at pille kan bruge træ rester til at skabe egnede beslag på tabellen skinnekontakter. Du skal sikre monteringer til motoren, boksen stikkontakt og lampe.

•Sæt motor til maskinen ved hjælp af beslag og skruer, enten eksisterende eller erstattet. Stilling af motoren strakt således at bæltet er stramt men ikke ud når loopes over maskine og motor drive-stænger. Dette gælder uanset om du er montering af motor til maskinen eller improvisere med træ.

•Brug tænger og dine hænder til at strække drevet bælte over maskine hjulet og Placer det på stænglen hvor du fjernet skinnekontakter drivrem. Stretch bælte tværs over kørsel-stang på motoren. Din maskine er nu knyttet til motoren.

•Sæt eller vedhæfte boksen dobbelt-outlet til maskinen eller sikkert træets overflade. Fastgør ledningen terminaler på ledningen allerede knyttet til boksen outlet til rheostat foden kontrol. Tillægger motor, wire terminaler, hvis det er nødvendigt, og sæt den motor ledningen til et af de dobbelt forretninger. Du har nu tilsluttet foden kontrol af motoren.

•Monter eller vedhæfte lampen og sæt det i anden stikkontakten for boksen dobbelt-outlet.

•Sæt dobbelt-outlet væg ledningen til en stikkontakt. Din konvertering er fuldført, og computeren vil nu køre på El.

Tips & advarsler

  • Give alle mulige oplysninger om model og år, når du søger efter en egnet motor. Mens du vedhæfter en simpel maskine til en anden, betyder de hurtigt skiftende nøgletal produceret som du kan bruge kontrolelementet mund, at du har brug for den motor bedst passer til din maskine.
  • En motoriseret symaskine besidder potentialet for elektrisk stød fælles for alle elektriske apparater. Hvis du har at gøre med en lille-mærket maskine eller er i tvivl om dine evner til at tage på dette projekt sikkert, søge professionel bistand.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com