Sådan tilføjes en ø til et køkken for skabsplads

January 17

Sådan tilføjes en ø til et køkken for skabsplads

Køkken øer er meget eftertragtede i nutidens køkken. De er alsidige, giver ekstra arbejdsplads samt opbevaring nedenunder. Der er et stort udvalg af muligheder på markedet. Nøglen til at montere dit køkken korrekt er at måle og graf dit køkken plads før du får dit hjerte indstillet på en bestemt type eller størrelse af køkkenø. Oprette en tegning til at skalere til at afgøre, om en stor permanent ø eller en mindre hjul vogn er det bedste valg for opgradering af dit køkken.

Instruktioner

•Sketch en rektangel på et tomt ark papir til at repræsentere dit køkken. Angive placering af døre, vinduer, underskabe og apparater. Brug et målebånd til at fastlægge præcise længde og bredde af rummet, placering af døre og dimensioner af underskabe. Dobbelttjekke alle målinger.

•Overførsel tegning på grundlæggende millimeterpapir, ved hjælp af en blyant med en god viskelæder. Lad en gitter-pladsen på millimeterpapir lige 6 kvadrat inches. Brug dine målinger til at tegne room for at skalere og dobbelt-tjekke at du har overført din tegning korrekt således at elementer er sande.

•Shade i en 3½-mund (42-tommer) område foran alle underskabe. Dette vil repræsentere den plads i printerhukommelsen til nemt at flytte rundt i køkkenet. Kig på dimensionerne af enhver uden skygge plads. Brug skalaen "1 kvadrat er lig med 6 inches firkantet", afgøre, hvor stor en ø, du kan sætte i dit køkken.

•Purchase stock kabinetter til at passe din samlede ø størrelse som fastsat på ternet papir. Placere dem hvor du vil have dem i køkkenet, side om side, og derefter spore på gulvet langs omkredsen med en blyant eller tape. Måle og markere den indvendige omkredsen af bunden af kabinetter, eller tegne en anden mærkning i hvert hjørne af den planlagte ø, offset ca ¾ tommer i fra de mærker du spores. Dette bør give mulighed for tykkelsen af regeringens tå-kick.

•Klippe to 10-tommer stykker af 2 x 4 tømmer og knytte dem til gulvet med 3-tommer drywall skruer, så de danner en L-form monteret på indersiden sæt af markeringer. Derefter gøre det samme på det diagonalt modsatte hjørne. Indstille skabene over disse klamper og tillægger kabinetter af klamper og hinanden på både for- og bagside sider af skabene. Installere skabslåger og skuffer.

•Glue finer eller beaded bord paneler på ufærdige ryggen af kabinetterne hvis de var designet til brug som overskabe. Nail paneler i kanterne af kabinettet til slut. Installere base molding og hjørne trim. Brug et søm sæt at synke negle og derefter bruge træ kit og pletten-- eller bare bruge en voks blyant, der matcher din finer eller paneler--at skjule søm huller. Sæt pladen på skabene og vedhæfte det ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Hvis den tilgængelige ø størrelse på din millimeterpapir er mindre end 2 fod dyb og 4 fod lang, har du ikke plads til en permanent ø. Shoppe rundt for et rullende køkken vogn, der passer ind i det område, du har til rådighed til øen skabene, eller tilføje en pantry kabinet modregnes tilgængelige vægplads.
  • Fastslå, hvad du vil gemme i din ø eller vogn. Kan du lukkede opbevaring hen til skjule clutter og holde børnene væk fra lagrede emner eller åben, dekorativ opbevaring for attraktive varer. Liste over noget andet du har brug for, herunder skuffer, en kniv rack og håndklæde bar. Større øer kan have plads til at give morgenmad-bar-type siddepladser.
  • Gøre en pap påklædningsdukke målt til at repræsentere fodaftrykket øen du overvejer, før du foretager et køb. Placer udskæring i midten af dit køkken og gang omkring det at sikre, at du er fortrolig med den størrelse og form, du planlægger. Også bruge den til at dobbelt-tjekke at du kan åbne ethvert apparat eller modsatrettede skabslåger.
  • Planlæg at tilføje pendel belysning over en større ø hurtigst muligt. Dette tilføjer opgave belysning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com