Sådan tilføjes en pejs Mantel

November 13

Sådan tilføjes en pejs Mantel

En pejs er meget mere af et knudepunkt med en ordentlig surround og hylde. Der er et par forskellige måder at installere en pejs mantel og flere konfigurationer. Disse anvisninger antage, du vil bruge en præfabrikerede 4-stykke enhed af ben, bryst plade og mantel hylde.Delene af pejsen er: fyrrummet, hvor ilden er bygget; surround, normalt en marmor, fliser eller sten sammensatte rammen til brændkammeret; og benene, lodrette stillinger på begge sider af surround. Ovenfor, er den vandrette overligger---en type af backboard---også kaldet en "brystet plade"; og højere stadig sidder mantel hylde, og i meget store enheder, overmantel og krone. "Arne" er gulve direkte foran pejsen enhed, som regel at fange brændende gløder.

Instruktioner

Samle værktøjer, planen det ud, installere og lys dit brand

•Aftør overflade så det er ren af snavs og støv. Sand væggen, hvis det er nødvendigt. Mantel hylder er normalt omkring 60 inches op fra gulvet. Dry-fit alle kaminhylder for at sikre dimensionerne er i skala med hvad du ønsker. Nogle stykker, kit er stand til at være trimmet. Let markere omkring stykker med blyant. At skabe mantel vandret streg er vigtigt--sikre det er niveau.

•Den foranstaltning to gange aksiom gælder her, fordi du vil Ben være plumb---lige lodret og vinkelret på et plan mantel linje. Kontrollere dette ved at se, hvis en 90-graders vinkel er blevet oprettet, og kontroller, at mantel vandret streg er strengt niveau og efter aftale med benene.Tilstrækkelig plads skal findes mellem pejsen åbning og surround som ild og bygningsreglementer.

•Installer tandbøjle, montering bord til væggen. Centrere skinnen og sørg for det er niveau; mærke med en blyant. Find væggen studs med en stud finder.Pre bore huller til fastgørelse af skinnen til studs; tillægge væggen med 2 1/4-inch skinnen. Ekstra seler kan skrues ind i først med træskruer---kun hvis ekstra støtte til mantel vægt hvis nødvendigt. Test-fit hylde på skinnen. For nogle kits du vil lægge mantel på gulvet op og ned og installere benene med medfølgende cam låse, derefter søm ben ind i mantel top til at sikre.

•Præ-bore huller i pejs mantel og derefter vedhæfte til tandbøjle---sømning på plads med 2 3/4-tommer tømmer negle. Hit negle i på en skrå for bedre hold.Væg huller, der er oprettet kan være fyldt med caulk. Glat, sand og male alle caulk, chips eller ridser.

•Applicer enhver yderligere dekorative støbning med trælim og små finish negle. Udfylde eventuelle huller med træ kit og pletten med en plet pen.Producenterne vil ofte give scribe molding for at dække nogen inde i kløften mellem pejs og surround. Hold ben sikkert mens du vedhæfter med finish negle.

Tips & advarsler

  • Du kan også vedhæfte ben med byggeri lim, forudsat at de er plumb og først "test udstyret." Skære lim caulk tip på 1/4-inch line; derefter køre en generøs perle af caulk på bagsiden af benene og anvende; en anden linje af caulk kan sættes hvor mantel og ben mødes. Glat med finger. Tør overskydende med fugtig klud. Tillad 48 timer til fuldt sæt.
  • Anbring aldrig nogen træ produkter eller indramning over en strålevarme udluftningsanordning; nogle fyrkasser har luftspjæld lufthuller på toppen eller bunden eller begge dele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com