Sådan tilføjes en pejs

December 24

Sådan tilføjes en pejs. Tilføje en pejs bringer en stor værdi og personlighed til næsten ethvert hjem. En pejs skaber en midtpunkt for et værelse. Det bliver et samlingssted og omdrejningspunkt i ethvert hjem. Lær hvordan du tilføjer en pejs ved at følge disse trin.

Instruktioner

•Kontrollér med dit forsikringsselskab for at sikre tilføjer en pejs til dit hjem er lovligt. Nogle forsikringsselskaber dækker kun skader fra brand, hvis kaminen er installeret. Også kontrollere oplysninger på pejsen, som du installerer; Garantien kan kun være gyldig, hvis kaminen er installeret af en professionel.

•Decide hvor du vil pejs til at blive installeret. Overveje trafik mønster af rummet, vinduet og døren placering og andre objekter i rummet. Hjørne enheder findes der fylder mindre og er mere out-of-the-way end væggen enheder.

•Indstil hvilken type pejs du ønsker i dit hjem. Træ eller gas pejse er den mest populære. Overveje at arbejde involveret når du vælger din pejs. Træ pejs har brug for et brændkammer og skorsten installeret. En gaspejs behov for udluftning plads og en gas linje kører til pejsen. Du kan være nødvendigt at indhente en tilladelse før arbejdet med gasledninger.

•Measure pejsen. Tage målinger af området i dit hjem, hvor du vil pejsen installeret. Husk på, at der skal være plads til en skorsten, mursten surround, kapper og ventilationskanaler. De fleste pejs sælgere har pakker tilgængelige med alle disse ting sammen.

•Look over de instruktioner, der kommer med pejs. Læs dem omhyggeligt og komme op med en plan, der omfatter en tidslinje og materialer til installationen. Lav en liste over værktøjer du planlægger at bruge og hvordan du planlægger at bruge dem. Tillade en entreprenør med pejs oplevelse at gå over din detaljerede planer med dig.

•Følg brugsanvisningen nøje. Hvis du er i stand til at fuldføre endnu et skridt, hyre en entreprenør til at hjælpe med at installere pejsen. En forkert installerede pejs kan blive en brandfare i dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com