Sådan tilføjes en reol ruller

July 17

En reol, uanset hvor stor eller lille, er en alsidig stykke møbel, der fungerer som både opbevaring for bøger og som en skærm stykke. Når vejet med din tunge genstande, men kan en reol være næsten umuligt at flytte uden fuldstændig losning, der er besværlige og tidskrævende. Tilføje ruller til bunden af din reol er en simpel løsning. De er billige, enkel og hurtig at installere, og kan du let flytte din reol med en hurtig push, når behovet opstår.

Instruktioner

•Tøm din reol og vende det på hovedet. Måler i bunden af din reol--nogle bogreoler har sikring af bunden stykker af træ, som du vil være at sikre dine hjul til. Måle disse stykker for at sikre dig købe hjul, der ikke vil være for stor til disse stykker.

•Purchase hjul, der har den rigtige størrelse til din reol, og hvis de ikke kommer med skruer og skiver, købe nok skruer og skiver til at sikre hvert hjul. De fleste hjul kræver fire skruer og skiver. Kig på pakken dine hjul kom i at finde den størrelse du har brug for.

•Sæt hvert hjul, hvor det vil gå på bunden af din reol. Gør et mærke i hver skrue hul i hvert hjul med en blyant, så kan du nemt pre bore din huller.

•Sæt den mindste størrelse borehoved, der vil arbejde med din skruer og vedhæfte det til din boremaskine. Pre bore pilot huller omkring ½ tomme ned på alle din blyant mærker.

•Sæt din hjul over din boret huller og fastgør skiver og skruer. Bore én skrue løst, og derefter bore i skruen hvilende diagonalt til at skrue. Bore de resterende skruer løst. Spænd ned alle skruer. Gentag med de resterende hjul.

•Hand-spænd alle dine skruer med skruetrækkeren. Omhyggeligt Vend reolen og flytte det til det område, hvor du ønsker. Låse hjulene. Sætte hele indholdet tilbage i din bogreol. At flytte reolen, låse hjulene og skubbe reolen. Afhængigt af hvor stor og tung reolen er, skal du muligvis to folk til at flytte den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com