Sådan tilføjes en tilføjelse til mit hjem

September 17

En tilføjelse kan øge værdien af dit hjem og tilføje til din livskvalitet. Det kunne være en større køkken, en anden bad eller soveværelse, en yderligere beboelsesrum eller en in-law eller leje suite. Men før du får dit hjem ansvarlig lånekapital og tegn med en entreprenør, der er flere ting at huske.

Instruktioner

•Decide hvilken slags boligareal ville virkelig opfylde dine behov og hvis du skulle gøre nogen renovering eller ajourføring af ledninger, systemer eller andre rum i huset til at arbejde med tilføjelsen.

•Få en undersøgelse gennemført så du ved præcis hvor din masse linjer og house er beliggende, og hvor meget plads du har til at arbejde med. Også har landmåler mark, hvor enhver vigtigste utility linjer, septisk linjer og tanke og brønde er placeret.

•Kontrollér med zoneinddeling forordninger i dit område og eventuelle bygningsreglementer at se hvad tillader er nødvendige. Din kommune eller udvikling kan have minimum tilbageslag, et minimum af plads mellem enhver bygning på partiet og masse linje. Du kan have til at få en zoneinddeling undtagelse samt.

•Investigate hvis der er nogen yderligere regler og retningslinjer, som dem i pagter, hvis du bor i en underrubrik, udvikling eller historiske område. Retningslinjer eller pagter kan også kræve nogen planer for tilføjelser eller ændringer af din ejendom skal godkendes af en boligejere association eller arkitektoniske anmeld board.

•Find ud af, hvad salgspriserne er i dit nabolag og størrelsen af de største boliger. Du ønsker ikke den største og dyreste hus i nabolaget eller du kan muligvis ikke inddrive omkostningerne ved din tilføjelse i den fremtidige salgspris.

•Kontakt en arkitekt til at udarbejde eller hjælpe dig med at finde den rigtige plan og design til dit hus. Din tilføjelse bør tilføje, ikke forringer, dit hus og være i harmoni med kvarteret. Du kan også ønske at konsultere en landskab kunstner til at komme op med de bedste design til dit nye hjem.

•Interview licens og fæstnede entreprenører, taler med mindst tre, og at få alle bud skriftligt. Hvis bud ikke er tæt, Sørg for at du sammenligner lignende kvalitetsjob, materialer og resultater. Hvis der er et bud, som er meget højere eller meget lavere, smide det.

•Spørg hvor lang tid kørslen vil tage fra starten og sørg for du kan rumme din families behov i byggeperioden. For eksempel hvis du laver en tilføjelse til køkkenet, kan du være uden en til flere dage til et par uger. Nyt badeværelse kan kræve vand at være shut off i lange perioder, hvilket ville betyde, at finde alternativer til at bruge din bruser, håndvask og toilet.

Tips & advarsler

  • Vær ikke penny klog og dollar tåbelige. Der er områder, hvor det ikke er din bedste langsigtede interesse at sjuske, som fundament og ramme arbejde, ledninger, varme og air og windows. Få den bedste kvalitet du har råd til. Detaljer som trim, hardware, gulvbelægning og detaljeret arbejde kan altid tilføjet eller opgraderet senere.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com