Sådan tilføjes en tom dør finer krydsfiner

March 24

Sådan tilføjes en tom dør finer krydsfiner

En dør gør mere end blot åbne og lukke eller give adgang; Det sætter også udseendet og fornemmelsen af rummet. Om du udskifter en gammel indvendig dør eller hængende døre i dit nybyggede hjem, en tom dør, undertiden omtales som en dør slab, tillader dig at oprette netop det ønskede udseende. Dække en tom dør med dit valg af finér, fra eksotiske træsorter til fælles tjenestefolk, og skære dine knop og hængsler. Slut af med en plet eller maling til at tilpasse gateway til dit værelse.

Instruktioner

•Sand over døren blank overflade ved hjælp af 150-sandkorn sandpapir. Det bliver lidt scuff overflade, at skabe en bedre bond lim og finér. Tørre over overfladen med en blød, ren klud til at fjerne støv, når du er færdig.

•Pour nogle polyvinylacetat lim i en skuffe eller gryde. Det nøjagtige beløb afhænger af arealet af døren. Du kan nemt tilføje mere lim på panden, så fortvivl ikke, om ikke hælde nok.

•Thin virkelig tyk PVA lim, tilføjes 9 eller 10 dele lim 1 del vand. Der er en bred vifte af PVA lim, fra hvid lim til forskellige Carpenters lim og specialprodukter, alle med forskellige konsistenser. Udtynding limen lidt hjælper med at gøre det smørbare, men for meget vand vil absorbere ind i døren og finér.

•DIP enten en gummi roller eller en foam roller i limen. Spredt limen over ansigtet af Tom døren slab. Anvende en tynd, selv pels. Arbejde roller i forskellige retninger for at sikre, at limen dækker døren ansigt tilstrækkeligt og kommer i porerne.

•Wait 5 eller 10 minutter at tillade lim til at suge ind i træet. Anvende en anden, tynde frakke på toppen af den første, der forlader bare lidt mere lim rundt om døren kanter. Dette sikrer, at alle lim ikke suge ind i døren, forlader ingen for at overholde fineren, og at kanterne vil have masser af limning magt.

•Align et ark af finer, klippe til størrelse, med Tom døren slab. Lavere døren overflade og tryk i position.

•Drej over hele overfladen af finer vender, startende fra midten af døren og arbejder udad. Brug en ren gummi roller og anvende fast tryk. Dette hjælper med at fjerne luftbobler, der kan forstyrre en god obligation.

•Dæk finer vender med en tynd bomuld ark, brunt papir sæk eller avis at beskytte overfladen. Køre et varmt strygejern over hele døren, igen arbejder fra de midterste udad, fast og stabil pressionsmiddel. Justere den endelige holdning af facaden, mens du arbejder. Varme op lim på denne måde afleder eventuelle overskydende fugt for at medvirke til at fremskynde tørretid.

•Sæt et stykke krydsfiner eller et lignende materiale på toppen af døren for at beskytte finish. Klemme finer til døren, afstand klemmer ca hver 6 inches. Lad døren og finer tørre flere timer før trimning af kanter efter behov med en hobbykniv, skære ud områderne knop og hængsel og anvende en finish.

Tips & advarsler

  • Andre typer af lim, kontakt cement og animalsk skjul baseret lim, kan bruges til at lime finer på en tom døren slab. Men Skjul lim kræver ordentlig er blanding og kontakt cement lim vanskelig og udsat for fejl. Et andet alternativ selv overholde stryg-på finer.
  • Ikke spredes lim på finer for de bedste resultater.
  • Hvis limen bliver på facaden står over for, skal straks med en fugtig klud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com