Sådan tilføjes en væg til et værelse med et Drop loft

April 10

Tilføje en væg til et værelse kan være en udfordring i allerbedst omstændigheder. Men projektet bliver endnu mere kompliceret, når rummet har et drop loft. Nogle gør-det-selv kan blive fristet til blot at bygge den nye mur op til drop loftshøjde og stoppe. Men det ville være forkert. I næsten alle tilfælde er det korrekt at konstruere væggen så det forbinder til de sande loft strøer over drop loft linje. Drop loft er blot en svag, dekorative funktion.

Instruktioner

•Fjern den faldt loft paneler omkring det foreslåede nye væg konstruktion området i rummet. Tage ud nok paneler til at gøre arbejdet omkring projektets væg komfortable. Fjerne disse paneler omhyggeligt: ikke bøje dem ud af form eller afbryde hjørner unødigt.

•Undersøg måde faldt loftsskelettet suspension er installeret. De fleste gitre er suspenderet af ledninger forlænget ned fra den sande loft. Ved opsno disse ledninger, kan du fjerne dem fra nettet barer. Du kan også fjerne ledningerne fra deres mounts i den sande loft. Enten måde, finde ud af, hvordan du kan ændre placeringen suspension ledningerne, så gitteret forbliver stabil, når du fjerner ledninger over det område, hvor den nye mur vil blive bygget. Flytte disse ledninger for at opnå stabil støtte til gitteret, før du fjerner ledninger fra "arbejde zone." Du ønsker ikke nettet til at synke eller falde ned. Fjerne nok af suspension ledninger over zonen arbejde, så du kan arbejde komfortabelt.

•Adskil gitteret metal suspension som nødvendigt at fjerne det fra zonen umiddelbare arbejde. Brug tin snips til at forsigtigt skære gitteret væk hvis nødvendigt. Undgå at bruge et kraft-værktøj som en gensidig saw: vibrationerne bliver intense og kunne forstyrre resten af nettet. Undgå vrid eller overdreven magtanvendelse til gratis stykker af gitteret. Du ønsker at bevare deres tilstand så meget som muligt og genbruge dem igen.

•Construct den nye væg på den sædvanlige måde. Tilslut væggen studs til sande loft strøer på en ordentlig måde. Du kan have til at improvisere byggemetoder at arbejde omkring det eksisterende suspension grid system. Bygning smallere stud sektioner er en arbejde-omkring muligheden. Knopperne bør være bundsolid og væg ramme bør ikke wobble eller Skift. Du kan kun opnå denne soliditet ved tilslutning til loft strøer.

•Finish væg med isolering og gips. Installere isolering og gips hele vejen op ad væggen til den sande loft. Du behøver ikke at tape, mudder eller male denne usynlige del af muren, men du bør i det mindste nogenlunde afslutte det.

•Tape, mudder, sand, prime og male den nye væg før efterbehandling loft omkring væggen igen.

•REINSTALL grid-systemet omkring den nye væg. Skære de gamle loftplader til at passe den nye konfiguration. Du kan have til at improvisere måder at forbinde og forankre gitre omkring væggen, men fuldføre denne opgave nøje, så det ikke er uinteressant eller mærkbar. Du vil blive leve med denne nye væg i lang tid, så gør det ser pæn og ordentlig nu.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com