Sådan tilføjes en vand-funktionen til en Terrarium

October 2

Sådan tilføjes en vand-funktionen til en Terrarium

Terrarier tillader dig at oprette et miljø til dyrkning af planter eller hæve små dyr, som firben og frøer. Tilføjelse af en vand-funktionen til terrariet hjælper med at holde miljøet fugtig mens tilbyder en rindende vandkilde for dyrene. Selvom du kan købe en pre-made vand feature for jeres terrarium, tillader at gøre din egen dig at styre størrelsen og forme til at passe dit terrarium behov. Gør din egen vandfald kræver lidt mere end en plastikbeholder, nogle sten og vandpumpe.

Instruktioner

•Sæt et vandreservoir i bunden af terrariet, der er mindst 2 inches dyb. Dette reservoir kan være næsten enhver størrelse, afhængigt af dine behov. En 6-tommer beholder er dog tilstrækkelig for de fleste terrarier. Lille plastic mad opbevaringsbeholdere fungerer godt. Grave et hul i snavs eller lave et hul i sten på bunden af terrariet til din container. Placer læbe af reservoir selv med toppen af jorden eller rock niveau.

•Sæt vandpumpe bag reservoir og stak klipperne omkring pumpen. Pumper varierer i form og størrelse, men hvis du bruger en standard 10-20 - gallon fisk tank pumpe du skal have mindst 6-inches værd af sten i højden og 3-inches i bredden. Når stenene er i en position, du kan lide, vedhæfte dem til en anden ved hjælp af caulk. Tillad caulk at tørre natten over.

•Sæt løs sten i bunden af reservoiret. Sten skjule plast og medvirke til at begrænse sprøjt da vandet ikke flyde på en flad overflade.

•Indstil op vandpumpe. Følg producentens sæt op instruktionerne for at sikre korrekt anvendelse.

•Fyld reservoir med vand. Sikre, at slutningen af vandpumpe er i vandet før du slår den til start vandfaldet. Juster placeringen af pumpen ved at trække det op eller ned i vandet, som nødvendigt, så vandet løber ned forsiden af funktionen rock.

Tips & advarsler

  • Bruge en vandpumpe designet til en fisk tank. Besøg din lokale dyrehandel for indstillinger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com