Sådan tilføjes en verandaen til en lille Ranch hus

February 23

Sådan tilføjes en verandaen til en lille Ranch hus

Når næsten alle huse havde front veranda. Men som forstæder og inddeling lever adskilt efter anden verdenskrig, ranch stil hjem uden porches blev populær. Der er normalt ikke meget at skelne en ranch-stil hus fra en anden. Tilføje et våbenhus giver et hus et karakteristisk præg, udvider beboelsesrum og skaber en indbydende åbning. Der er mange muligheder for at tilføje en veranda til en ranch stil hjem--valget afhænger af personlige præferencer, budget, zoneinddeling og bygningsreglementet samt tilgængelige meget plads. Konsultere hjem design og remodeling bøger for ideer og rådgivning.

Instruktioner

•Kontrollér lokale bygning koder og regler før du starter din ranch-hus veranda. Nogle byer og boligområder har strenge krav om tilbageslag fra gaderne, placering af porches og endda i nogle steder stil for byggeri. Køre rundt community for at se, hvilken type byggeri bruges til indgangsparti og hvordan de passer med ranch-stil huse. Endelig afgørelse om et budget - selv hvis du gøre arbejdet selv, tilføjer en veranda kan være dyrt.

•Decide på størrelse, stil og type af byggeri. De fleste indgangsparti er i det mindste delvis dækket, men du kan bygge en åben. Du kan vælge for at sætte en veranda på tværs af forreste del af huset eller bare som en forstuen til hoveddøren. Materialer til at støtte tag kan indeholde murværk søjler, kolonner eller træ indlæg. Du kan bygge en træ veranda eller hælde en betonplade. Du kan tilføje rækværk, trappe og andre smykker. De fleste af disse beslutninger vil afhænge af hvor du matche designet af dit eksisterende ranch-stil hus, personlig præference og budget.

•Lay ud området veranda, hvis du gør i hvert fald noget af arbejdet selv. Bruge stakes og sejlgarn for at markere kanten og kontrollere afstand fra ejendom linjer. Måle pladsen omhyggeligt og kontrollere for eventuelle utility linjer, trærødder eller andre hindringer for at grave fundamenter og footings. Fjerne alle planter eller landskabspleje på måde. Afgør, hvordan din nye Veranda vil vedhæfte den eksisterende struktur og hvor meget du bliver nødt til at ændre hus – for eksempel ved at fjerne sidespor.

•Build et fundament. Hvis du hælde en betonplade, udgrave området og bygge former. Hvis du bruger hældes beton vægge eller betonblokke til foundation, du vil stadig nødt til at grave footings, og med noget bortset fra solid beton give lidt luft ventilationskanaler på siderne af instituttet. Når fundamentet er i du kan sætte i indlæg, kolonner eller indramning for at holde et tag. Nogle ranch-stil porches bruge stål stillinger, mens andre kan bruge mursten eller murværk kolonner eller en kombination.

•Roof i våbenhuset. Når et fundament og søjler eller kolonner er blevet placeret, Tilføj tag spær eller andre tag indramning, afhængigt af stilen af våbenhuset du har planlagt. Prøv at matche eksisterende tag linje - du ikke ønsker en omfattende sat tag foran et fladskærms-overdækket ranch hus. En komplet tag er ikke nødvendig; mange ranch stil huse har åbne verandaer eller stilarter med bare en lille tag til forstuen.

•Husk belysning. Ikke alle porches skal have lys, men de fleste vil. Du kan have at tilkalde en elektriker til at køre magt fra huset til veranda; i de fleste områder, skal sådant arbejde gøres af en autoriseret elektriker. Du kan holde mig med et grundlæggende overhead lys eller sætte lys på våbenhus kolonner eller søjler. Bare match stil med lys til dit hus--udsmykkede kan hængning fixtures, for eksempel, kollidere med en ranch hus.

Tips & advarsler

  • Det er klogt at tjekke med en arkitekt eller designer, når du planlægger en stor tilføjelse til ethvert hus. Du kan også ønsker at leje mindst nogle fagfolk til at hjælpe med din nye veranda.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com