Sådan tilføjes en vin afkøling enhed til antikke klædeskab

July 4

En vin afkøling enhed er hovedsagelig kompakt køleskab med en elektronisk termostat for nedkøling hvidvin til en præcis temperatur. Disse enheder kan have så få som seks flasker eller op til to tilfælde af vin. Montere en vin køler i antikke klædeskab kan tilføje et strejf af elegance til din vin-servering ritual, men flere faktorer kræver overvejelser før du foretager ændringer af en gammel og eventuelt værdifuldt stykke af møbler. Hvis du ikke har noget imod at skære et hul i en inconspicuous placering på garderobe, kan du fortsætte med tillid.

Instruktioner

•Åbn hoveddøren på armoire til at inspicere indre. Hvis værket indeholder indvendige hylder, vil disse sandsynligvis nødt til at blive fjernet.

•Measure indvendige bredde, højde og dybde af klædeskab og derefter måler de samme dimensioner af din vin køler. Tilføje 1 tommer til vin køler dybde måling, fordi enhederne typisk kræver mindst en tomme af regnskabsafslutningen i ryggen for luftcirkulation. Overstiger de samlede dimensioner af køleren det indvendige rum af garderobe, ville køligere ikke passe. Overstiger den køligere dybde dybden af garderobe, kan dørene ikke lukke ordentligt uanset om armoire's højde og bredde er senest af størrelsesbegrænsninger.

•Drej omkring armoire til at inspicere tilbage. Hvis der er ingen åbninger, der er mindst 1 tommer i diameter, ville du nødt til at bore bagpanelet for at oprette adgang til en stikkontakt til at forbinde vin køler. Kontrollere placeringen af ledningen på bagsiden af køleren. For eksempel, hvis netledningen er i nederste venstre hjørne, skal du oprette en åbning i den nederste højre hjørne af klædeskab, når de står møbler fra forsiden.

•Drill en 1 tommer i diameter hul igennem bagpanelet af klædeskab.

•Lift vin køler med hjælp fra en ven og sted enhed inde garderobe gennem åbne hoveddøren.

•Udskift nogen reoler ovenfor klædeskab, forlader mindst en 1/2-inch hul i toppen, hvis hylderne er justerbare. Dette hjælper luftcirkulation.

•Drej benene på vin køler mod uret til niveau apparat inde garderobe, hvis køleren har justerbare ben.

•Plug vin køler-ledningen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com