Sådan tilføjes en vindmølle-Generator til et hus

December 2

Sådan tilføjes en vindmølle-Generator til et hus

Generere din egen elektricitet ved at sætte en vindmølle på din ejendom er hurtigt ved at blive en af de mere almindelige måder at husejere nedbringe deres nytte regninger. Hvad er ikke så fælles er en forståelse af bare hvad der er involveret i at tilføje en vindmølle-generator og især hvordan man får den elektricitet, der genereres af en vindmølle ind i huset i en brugbar form. I de fleste tilfælde er der to muligheder; holde det DC (jævnstrøm), eller konverterer og tilslutning til dine eksisterende system.

Instruktioner

At holde det DC

•Tilslut din vindmølle generator at charge controller. Vindmølle-generator vil have to ledninger kommer ud af det; en positiv, anden negativt. Forbinde disse to ledninger til de relevante stillinger på controlleren.

Charge controller er en elektronisk anordning, der holder styr på hvor meget strøm lagres i batteriet, så afleder strøm fra generatoren, når batteriet er på fuld kapacitet, således at det ikke vil overbelaste og ødelægge batteriet.

Moderne hjem køre ud af vekselstrøm (AC). Vindmølle generatorer producerer jævnstrøm (DC). Det betyder, hvis du ønsker at bruge elektricitet fra din vindmølle generator uden at konvertere det, skal du få DC apparater.

•Tilslut Laderegulator til batterierne. Registeransvarlige har to fører, der kommer ud af det for tilslutning til et batteri; man er til den positive side, den anden for negative.

•Purchase DC apparater. For at køre apparater eller andre elektroniske enheder, skal du have DC apparater eller udstyr.

•Tilslut dine apparater til dine batterier. Apparater kan tilsluttes direkte til batteriet eller ledninger kan forbindes til batteriet, der løber ind i huset og på værelserne, hvor du ønsker dem til at være. Apparater kan derefter sættes i disse DC forretninger.

Kombinere magt

•Tilslut din generator til en Laderegulator. Charge controller styrer, hvor meget af den DC strøm kommer fra generatoren er tilladt at passere til inverteren. Det forbinder med to ledninger kommer fra generator; en positiv, en negativ.

Der er også en anden ledning til bløder ud; Dette er, hvor strømmen går hvis det skal være divered fra inverteren. Det kan gå ned i jorden eller oprette forbindelse til et batteri.

•Tilslut din inverter. Inverteren omdanner jævnstrøm fra generatoren til vekselstrøm og derefter passerer denne magt til det hjemme elektriske system via de eksisterende elektriske panel. Magt genereret sendes ind i huset via de eksisterende ledninger. Gitter-slips invertere også håndtere job at blande magt fra værktøjet med den magt, der kommer fra din generator, at give power fra din generator prioritet når det er muligt.

For at tilslutte en inverter til en eksisterende elektriske system, skal indgående strømkablet fra elselskabet afbrudt fra det elektriske panel og derefter tilsluttes igen til inverteren. Slutresultatet er to energikilder ind i inverteren; en AC og en DC, men kun én AC kabel kommer ud af det, som derefter opretter forbinder til den elektriske panel hvor utility selskab kabel plejede at være. Inverteren styrer det hele.

•Tilslut sikkerhed Afbryd. Fordi utility virksomheder ikke ønsker systemet foretager deres, kræver de fleste en automatisk sikkerhed Afbryd sættes på plads. Disse er elektroniske enheder, der opretter forbindelse mellem frekvensomformeren og utility line og stop bølger i tilfælde din vindmølle eller andre dele af systemet er ramt af lynet.

•Åbn strøm fra både din vindmølle og forsyningsselskabet ind i inverteren og derefter kaste master magt skifte den elektriske panel for at aktivere systemet brug spænding/watt meter både ved kilden og stikkontakter i hjemmet til at teste systemet.

Tips & advarsler

  • Før du køber noget udstyr, eller kontakte entreprenører, check med statslige og lokale zoneinddeling love vedrørende vindmølle installation, og om du kan oprette forbindelse til den lokale gitter eller ej, og hvis ja, hvilke regler skal følges for at gøre dette.
  • Elektriske controllere kan købes på næsten enhver butik, der sælger solpaneler.
  • Ved hjælp af vindkraft til at køre bare en større DC apparat, såsom en vandvarmer om vinteren eller en air condition om sommeren kan spare du omkostninger for at installere en DC til AC konvertering system, og vil sandsynligvis spare dig lige så mange penge i det lange løb.
  • Når supplere den effekt, du får fra et forsyningsselskab med dine egne fra en vindmølle, kan du også tilføje udstyr og en meter til dit hjem system, der tillader dig at sælge nogen magt du generere men brug ikke tilbage til firmaet utility.
  • Du kan tilføje batterier til systemet, hvis du ønsker at klare dig over under strømafbrydelser, hvis du ønsker.
  • Tilslut aldrig en DC til AC konvertering system til dit hjems eksisterende elektriske system, hvis ikke du er en kvalificeret elektriker; ikke alene kan du skade dig selv, men du kan oprette en brandfare, skade nytte udstyr eller overtræde elektriske system installation tilladelse love.
  • Arbejde med AC elektriske systemer er langt farligere end arbejder med 12-volt DC-systemer.
  • Sørg altid for at installere jordforbindelse til ethvert hjem elektriske system til at beskytte hjem og fra lynnedslag strejker.
  • Surge undertrykkelse udstyr kan også installeres ved kilden at forhindre lettelse strejker i forårsager skade.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com