Sådan tilføjes et badekar bruser

May 26

Tilføjelse af et brusebad til dit badekar kan opnås med husholdning værktøjer, nye vægmaterialer og køb af et eksternt montering færdige konvertering fixture fra din lokale hardware butik. Heldigvis er ikke alle konvertering kits simpelthen håndholdte brusehoveder; mange af værelserne har en permanent monterede udvendige rør, der forbinder til en brusehoved, giver en relativt nem installation uden ubestandigt fornemmelsen af en håndholdt brusehoved. Imprægnering dine vægge kan være den mest tidskrævende del af tilføjes dit badekar bruser, men det vil spare dig kostbare reparationer årtier ind i fremtiden.

Instruktioner

•Drej off de vigtigste vandforsyning til dit hus inden du forsøger ændringer.

•Waterproof dine vægge lidt over den højde, hvor bruseren hovedet armatur skal placeres. Fjern eventuelle eksisterende fliser eller anden væg overflade, indtil du når den sheetrock. Installere en ark af greenboard i den sheetrock's sted. Anbring et vandtæt stof, såsom plastfolie, bag greenboard. Dette vand-resistent materiale vil fange enhver vand, der trænger igennem den vandafvisende greenboard. Placer flere lag tjære papir over greenboard. Placere flise tar papir, men ikke direkte i greenboard. Brug injektionsmørtel til at sikre flise til tar papir. Vælg en lys-farvet injektionsmørtel til den flise, som hvid, til at gøre fremtidige oprydning lettere.

• Bekræft at din færdige konvertering har et eksternt installeret rør til brusehoved. Vedhæfte supplerende krogen fra færdige konvertering kit på væggen i højde til brusehoved. Tilføje understøttende risers med faste intervaller for de rør, der fører fra badekar armatur til håndbruseren. Kontroller, at understøtter er solidt sikret ved at fastgøre dem med gevind cover og stud. Dette vil forhindre, at understøtter stripning ud af væggen og holde røret fra raslende.

•Tag gamle badekar tuden. Bruge en skruestik-greb til greb tuden mens ved hjælp af en skruetrækker til at skrue skruer.

•Installer nye færdige konvertering armaturet hvor du har fjernet den gamle badekar tud. Ren rørgevind på armaturet før du isætter nye færdige konvertering armaturet.

•Drej din vigtigste vand igen. Køre den nye bruser i mindst fem minutter til at teste din installation for utætheder.

•Tag i en badeforhæng eller brusebad dør så at du har et lukket rum hvor til brusebad.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com