Sådan tilføjes et halvtag til en gårdhave

December 25

Sådan tilføjes et halvtag til en gårdhave

På en terrasse er et halvtag normalt en enkel skrå stil, knyttet til en væg af huset og skråt for at dræne vandet væk fra bygningen. Din store beslutning om at bygge et halvtag over en gårdhave er hvilken type dækker at bruge. Du kan bruge træ pyntede dækket med helvedesild, bølgede metal eller nogle typer af plexiglas eller plast. Den grundlæggende tagkonstruktionen vil være det samme: stillinger for at holde taget og anden form for støtte til at holde tagdækning.

Instruktioner

•Measure din gårdhave med et målebånd og mark steder for indlæg. Hvis taget vil knytte til huset, du har brug for indlæg på de udvendige hjørner; Hvis det er en stand-alone gårdhave, sætte stillinger på alle fire hjørner. Du skal i mellem stillinger, hvis span er lange--siger, over 12 fod. Grave huller til dine indlæg, at mindst en tredjedel af højden af stillingen, og sætte dem i beton, og sørg for de er lige og plumb. Hvis du vedhæfter til en væg, lag-skrue en 2 x 6 tommer finans bestyrelsen i hus indramning. Flad sidespor kan kun dækkes; skrå træ eller andet materiale skal fjernes, så finans er flush mod væggen. Glide metal flashing op under sidespor, så det kommer under Finans board.

•Indstil pitch eller hældningen på dit tag, mindst 1 tommer per fod, og tillægger 2-af-6-tommers sidestøtte dit finans bord, ved hjælp af metal tværbjælke bøjler, og din ydre indlæg. Skrue en anden 2 af 6 stillinger på tværs af den ydre kant. Derefter vedhæfte 2 af 6 strøer hver 2 fod mellem finans bestyrelsen og ydre bord, ved hjælp af tværbjælke bøjler. For ekstra støtte, til at fastgøre diagonal seler på begge sider af hjørnet stillinger.

•Roof din terrasse. Hvis du lægger på helvedesild, dæk taget med orienteret strand board (OSB), dække det med tagdækning papir, så negle på helvedesild. Installere bølgede metal ved hjælp af tagdækning negle til at fastgøre paneler til strøer, med bølgede dale kører nedad. Overlap paneler af en dal, medmindre panelerne interlock med kanten glider ind i den anden. Plexiglas eller andre plast kan være naglet til strøer. Skære enten metal eller plexiglas til at passe med tin snips eller en metal sav.

Tips & advarsler

  • Efterlad en lille udhæng på bunden af dit tag.
  • Arbejder på tagene kan være farligt; være forsigtig.
  • Få hjælp løfte bestyrelser eller tagsten paneler.
  • Bruge forsigtighed skæring metal tagdækning; kanterne er skarpe og kan skære fingre og hænder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com