Sådan tilføjes et hjem forstuen sten

November 12

Sådan tilføjes et hjem forstuen sten

Mens bygning med faktiske sten er ofte handles til fordel for finer eller fliser på grund af kompleksiteten af arbejdet med natursten, er slutresultatet--hvis du har fulgt instruktionerne korrekt installation--et projekt, der vil sidste generationer. Når det kombineres med konkrete mørtel, en sten forstuen vil forblive på plads for kommende år, og mens de kræver en drop-down gulvet indrammet på forhånd for at give mulighed for tykkelsen af stenen til at skylle med resten af gulvet i hjemmet, når den er færdig du kan være sikker på du har et hjem bygget til sidste.

Instruktioner

•Beskyt basislaget af undergulvet i forstuen med et lag filt papir, der fungerer som en barriere, fugt. Skære brikkerne til at passe med en hobbykniv og overlapper dem lidt. Hæft dem ned med hammer tacker. Skære hønsenet for at passe den samme plads og installere det over toppen af filt papiret. Tack det på plads i en lignende måde.

•Mix op nogle konkrete blanding i trillebør med skovl. Men i stedet for at skabe et morter mix, kun tilsæt vand nok så at blandingen har teksturen af fugtigt sand, sammenklumpning op i din hånd, når presset, men ikke våd nok til faktisk være mørtel. Skovl dette på plads i forstuen, danner et groft 2-tommer tykt lag. Tamp det på plads med træ flad murske.

•Kontrollér, maling-lignende blanding i din spand med de konkrete mix og noget vand. Male denne blanding, kendt som en gylle pels på bagsiden af hver enkelt stykke af sten før det er installeret. Læg en sten i sengen af cement mix på gulvet. Tamp brik på plads med en gummihammer. Gentag processen for efterfølgende stykker. Brug plan for at hjælpe guide din installation så stykkerne er fladt og niveau på tværs af forstuen. Lad installationen sidde i 24 timer, mens det tørrer.

•Mix op nogle mere konkrete blanding i din trillebør, denne gang til en mørtel konsistens efter fabrikantens anvisninger. Udfylde injektionsmørtel taske med mørtel. Indsæt spidsen af posen ind i leddene mellem stenene og klem posen for at fylde leddene. Opfylde al i leddene og vente 20-30 minutter.

•Glatte leddene ned med en fugtig svamp. Skyl svampen ofte i en spand vand, men aldrig bruger det når det er mere end blot fugtig. Tør fuger diagonalt for at undgå at trække injektionsmørtel ud af leddene. Vente 30 minutter efter din første vask og give gulvet en afsluttende vask. Tillad 72 timer før så mund trafik.

Tips & advarsler

  • Eventuelle nødvendige nedskæringer kan gøres med en hammer og mejsel.
  • Bære sikkerhed gear, når du arbejder på hjem projekter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com