Sådan tilføjes et indbygget skab

July 25

Hvis din nuværende skabene er begrænset plads, tilføje et indbygget skab til dit hjem er svaret. Indbyggede skabe give dig den ekstra plads, du har brug for til at lindre en opbevaring plads stykket. Plus, konstruere et indbygget skab er et projekt, som du kan nyde at udfylde.

Instruktioner

•Ansigt til et hjem forbedring butik som Lowe's, og købe two-by-fours for at starte indramning skab væggene. Købe nok two-by-fours at give dit skab en minimumsdybde på 27 inches.

•Klart en plads i rummet for at ligge two-by-fours på gulvet til at samle skab rammen. Det er lettere at negle indramning stykker sammen på gulvet og derefter hæve de tilsluttede stykker på plads en gang samlet.

•Indicate hvor den øverste plade af skabet skal være placeret ved at markere to ender af den indbyggede skab væg på loftet. Derefter måler ca 1 ¾ tommer på begge sider af hver mark og tegne en kridtstreg mellem mærker til at vise, hvor den øverste plade vil være placeret.

Hæng en plumb bob fra slutningen af loftet linjer og mark punkter på gulvet lige til punkter på loftet. Bruge en kridtstreg for at forbinde punkterne på gulvet. Dette er, hvor den eneste plade af skabet går. Den eneste plade er den nederste vandrette stykke af skabet. Bruge mærkerne på gulvet til at måle størrelsen af skab væggen og skære to two-by-fours til denne afstand. Skære brædderne fyldes op i toppen og eneste plader.

•Mark stud positioner på de øverste og eneste plader ved første at arrangere den øverste plade kanter ved siden af den eneste plade kanter for at sikre, at begge ender er selv. Begynde med en af enderne til at blive fastgjort til en væg. Brug et målebånd til foranstaltning 15 ¼ tommer ned længden af pladerne og trække en linje på tværs af pladerne på denne afstand. Dette er placeringen af den første stud.

•Measure 16 inches ned på længden af plader fra din første markerede linje og en uafgjort linje til at angive placeringen af den næste stud. Fortsat måle og mærkning 16 inches ned plader til at angive stud steder, indtil du når til slutningen af pladerne.

•Klippe studs i passende længde ved at måle afstanden mellem gulv og loft og fratrækker 3 inches. Skær din studs til denne længde. Installere pigge på hvert af de steder markeret mellem øverste og eneste plader.

•Øge indramning enhed oprejst, når hver væg er indrammet. Fastgør enhedens indramning på gulvet ved at køre søm gennem den ene plade til gulvet nedenfor. Dog ikke søm indramning enhed til undergulvet i span af den påtænkte døråbning. I stedet, skære den eneste plade hvor det spænder over skabet døren åbner og tilføje en konge stud på hver side af åbningen, vedhæftes som de eneste og bedste plader.

•Sæt et sidehoved, en horisontal two-by-four, der strækker sig over en åbning i toppen af skabet døren åbning mellem kongen studs. Tilføje krøbling studs mellem overskriften og den øverste plade. Oprette en two-by-four på indersiden af hver konge stud, der spænder mellem overskriften og gulv. Disse er trimmer eller jack studs. Gentag trin 3 til 6 for hver væg af skabet.

•Sæt væg gipsplader på hver side af din stud væg. Afslutte wallboard med gips tape og gipsvæg mudder. Beskytte alle udvendige hjørner med metal hjørne perle. Male væggene og installere en pre hang dør i din indbygget skab døråbningen.

Tips & advarsler

  • På grund af kompleksiteten og færdigheder kræves for denne indbygget Skab projekt, kan du overveje at hyre en entreprenør til at gøre arbejdet for dig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com