Sådan tilføjes et soveværelse til en Mobile Home

November 25

Sådan tilføjes et soveværelse til en Mobile Home

Du tror, bare fordi du bor i en mobil home du ikke kan have master soveværelset du vil, mener igen, fordi nogle områder vil tillade dig at tilføje gulvplads til en stationær mobilhome på et permanent grundlag. Hvis din autocamper er en dobbelt bredde, vil det være lettere at planlægge pladsen. Et stort soveværelse kan bygges op på bagsiden af en single-wide mobile home, hvis lokale bygningsreglementer tillader. Spørg myndighederne i dit område for at se hvilken konstruktion er tilladt og begrænsninger, der gælder.

Instruktioner

•Build en fuldstændig eller delvis slagge blok foundation til at rumme det store soveværelse. Grave ned til fast grund at hælde en beton fod langs kanten af rummet. Har mursten masons installere en slagge blok foundation 4 til 6 fod i højden. Efterlade en crawlspace dør til at arbejde inde crawlspace. Installere under gulvet i den nye værelse VVS for et badeværelse i master suite og nogle elektriske ledninger.

•Enlist tømrere til at lægge en solid ramme omkring fundamentet. Oprette den komplette ramme herunder Tag området. Tømrere bliver nødt til at installere væggen studs hver 18 inches rundt langs kanten af det nye soveværelse. Beslutte, hvor windows skal placeres. Dække hele ydersiden af den nye plads med udvendige grade murværk. Installere windows og caulk. Male passende områder på ydersiden af den nye plads.

•Dæk tag med krydsfiner og installere asfalt helvedesild. Installere tagrender og nedløbsrør med splash blokke til at bære regn fra den nye tilbygning. Skære igennem siden af mobilhome udvendige at bygge en døråbning i suiten. Færdig med begge sider af forstuen til at harmonisere med indretningen.

•Frame alle indvendige vægge og et badeværelse område i master suite. Køre VVS afløb og rør til badet. Installere isolering i alle indvendige vægge. Opbygge loft med drywall over loftet bjælker. Placere masser af glasfiber roll isolering i loftet. Køre elektriske ledninger til lamper og forretninger. Installere paneler eller gipsvæg på væggene.

•Lay træ gulve, fliser eller carpet i master suite. Placer en badeværelse forfængelighed og badekar. Lægge gulve i bad område. Installere baseboard materiale og trim i alle områder af suiten. Hook op lamper og stikkontakter.

Tips & advarsler

  • Husk på at bruge penge til et supplement til en mobile home ikke være Genoprettelige. Mobil-hjem måske i fremtiden skal flyttes. Bruge penge på en master suite, kun hvis du vil bo i det mobile hjemmet i syv år eller mere. Kun kan du beslutte, om det er værd bekostning konkret af din livsstil. Eller du kan genvinde dine udgifter til master suite, hvis du sælger hjemmet i fremtiden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com