Sådan tilføjes et Spice Rack til et kabinet

November 1

Sådan tilføjes et Spice Rack til et kabinet

Et træ krydderihylde fastgjort til bagsiden af et skab dør skaber en praktisk måde for dig at se dine krydderier på én gang. Typiske spice skabene fylde op nemt og kan se rodet, hvilket gør at finde den rigtige krydderi til en speciel opskrift en udfordrende opgave. Installere et spice rack for at holde de krydderier, organiseret og inden for rækkevidde. Du vil kunne se hurtigt hvilke krydderier du kører lav på, at sikre, at din spice stock ophold fyldt.

Instruktioner

•Measure bredde og højde på indersiden af kabinettet døren. Fratræk indvendigt ramme af den kabinet base. Sammenligne denne måling med krydderihylde at bekræfte, at det vil passe.

•Sørg for at sikre hylder af kabinettet er ikke i vejen for spice stativerne når kabinet døren lukker. Ved hjælp af individuelle kasse-type hylder giver dig mulighed for brugerdefinerede positionering hver hylde.

•Installer to hængende skruen monteres på bagsiden af hver af krydderi skab hylder, sætte dem selv med hinanden. Måle afstande fra hinanden og markere kabinet døren hvor hver skrue skal gå.

•Drill lavvandede pilot huller til skruer, og sørg for, at du ikke går til forsiden af kabinettet døren. Tilføje lidt trælim til hver skrue hul og installere skruer, hvilket efterlader en 1/16-inch hul for glidende mount over.

•Anbring krydderihylde hylder lige over skruerne for at skruen mounts linje op med dem lodret. Skub krydderihylde i position på skruerne. Gentag for hver hylde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com