Sådan tilføjes et Toilet og bruser til en Garage

August 16

Uanset om du tilføjer et toilet og bruser til din garage som del af en samlet remodel, eller du blot ønsker at gøre din nytte plads mere funktionel, du har et stort projekt på dine hænder, og du ved sikkert, at. Den mest besværlige problem du står overfor er dræning, især hvis garagen er ned ad bakke fra enhver tilgængelig spildevand tie-in. Ingen problemer er uovervindelige, men nogle kan tweak dit budget lidt mere end du ønsker.

Planlægning Layout

Den internationale bolig kode, som mange samfund følger, har krav der bestemmer, hvordan du lægger ud i rummet og hvor du har installeret den ru-in VVS. Den færdige toilet skal have mindst 21 inches af clearance foran det og 15 inches fra midten af skålen en mur på begge sider. Tilføj den ru-in afstand--normalt 12 inches--plus halvdelen af skål bredden til at bestemme clearance fra bagvæggen. Der skal også være 24 inches af clearance foran posten brusebad, og bruser floor skal besætte et minimumsareal af 30 af 30 inches.

Installation af drænrør

Hvis din garage er på et betonunderlag, kan du altid bryde igennem puden til at installere drænrør og lappe det når du er færdig. En lettere alternativ, men ville være at indstille toilet og bruser på hævede platforme så du kan køre afløbsrør gennem væggen og distribuere dem underground når du kommer uden for. Rørene skal opretholde en 1/4-inch-per-fods skråning til tie-in punkt med den største kloak. Hvis du ikke kan opretholde hældningen, skal du installere en udbloedning toilet pumpe affald op ad bakke til kloak. Binde bruseren i dette pumpesystem eller indsamle det grå vand fra bruser i en holdingtank, hvis lokale ordinancer tillader det, og genbruge det.

Installation af vandforsyningen

Du vil sandsynligvis tegning vand til toilet og bruser fra dit hus ved at køre underjordiske rør. I stedet for at køre disse rør langs siden af garage, hvor kan de fryse om vinteren, bringe dem fra gulvet inde i garagen. Levere garage med en 3/4-inch røret for at undgå vand pres problemer. En lille vandvarmer installeret i nærheden af bruseren vil levere varmt vand mere effektivt og økonomisk end en underjordisk rør kommer fra din vigtigste vandvarmer. Rute 3/4-inch kolde vandforsyning til det, derefter gren en 1/2-inch kolde og varme rør fra at levere brusebadet. Gren et mere 1/2-inch kolde vandrør for at levere toilettet.

Fugtighed og ventilationskanaler

Luftfugtigheden bliver et problem, hvor du installerer et brusebad, og for at løse det, den internationale kode for bolig kræver et vindue, der indeholder mindst 1 1/2 kvadratfod af flow plads. Selv om alle ved hjælp af bruseren husker at åbne vinduet, vil steam stadig flyder rundt inde i rummet. Garage væggene er færdig som badeværelse vægge, så du måske ønsker at male dem med let rensbare, fugt-resistente blank emalje sikre mod skimmel. Glem ikke at afløb installation forudsætter en 2-tommer udluftning, der stiger i det mindste en mund over tagfladen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com