Sådan tilføjes et træskelet isolering

May 3

Sådan tilføjes et træskelet isolering

Tømmer frame homes er konstrueret af solidt træ rammer. Væggene er stud rammer med enten en clapboard eller gipsvæg overflade. Isolering er installeret inde i væggene i mellemrummet mellem den indre væg overflade og ydervæg bestyrelser. For at isolere et hjem træskelet, skal isolering tilføjes før efterbehandling. I ældre huse, skal clapboard eller gips fjernes før isolering er installeret.

Instruktioner

•Tag på en støvmaske. Fjerne drywall eller clapboard indervæg overfladen ved hjælp af et koben. Inspicere indersiden af muren, og fjerne alle uønskede objekter. Spring dette trin, hvis dette er et nyt hjem og indramning studs er udsat.

•Lay glasfiber isolering mellem væg ramme studs. De fleste studs i nye tømmer frame homes er fordelt 16 inches fra hinanden. Glasfiber isolering vil passe pænt ind. Hvis der er ingen studs, men der er plads til et lag af isolering, tack glasfiber isolering på bagsiden af de udvendige vægge med 1-tommer søm og en hammer. Udføre dette trin i hver væg af hjemmet.

•Udskift drywall eller clapboard over isolering, ved hjælp af drywall skruer og en power driver eller clapboard søm og hammer, henholdsvis.

•Tag drywall eller clapboard fra loftet, og gulvmaterialer fra gulvet med et koben eller power driver, hvis der er en eksisterende gulv og tag. Lægge glasfiber isolering mellem strøer, Krydsegenskaber det på plads, når nødvendigt. Tilføje ingen isolering til fritliggende træ rammer.

•Udskift gulvbelægning og tagmaterialer med 3-tommer søm og en hammer eller træ skruer og en power driver.

Tips & advarsler

  • I meget gamle tømmer frame homes hvor der er ingen huller for at installere isolering, linje de indvendige vægge med en isoleret drywall eller gips board.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com