Sådan tilføjes et udhæng til en eksisterende pæl laden

January 10

Sådan tilføjes et udhæng til en eksisterende pæl laden

Ejere af fast ejendom med en pæl laden på deres jord kan oprette yderligere lagerplads ved at tilføje et udhæng til en eller flere udvendige vægge. Markiser giver beskyttelse mod regn og sne til brænde, værktøjer, dyr og mennesker. De tilbyder også ekstra ventilation muligheder for at forbedre luftcirkulation i laden og senere, en mere behagelig temperatur inde ellers-tilstoppet strukturer i de varme måneder. Installere en betonplade under overhæng udvider de potentielle anvendelser for plads til at omfatte et terrasseområde for underholdende gæster.

Instruktioner

•Measure 10 fod fra den ydervæg af pæl laden som overhæng vedhæftes, og grave en post hul mindst 5 fod dybt. Mål 10 fod fra hullet og 10 fod fra laden væggen; grave en post hul til den fjerde hjørne.

•Pour et betonfundament i bunden af hver post hul. Installere 4 x 4 tommer indlæg i hvert hul og fyld op med konkrete mix. Gør det muligt for at indstille i 24 timer.

•Indstil vinklen af pæl laden taget ved hjælp af en vinkelmåler og shear toppen af de 4 x 4 stillinger med en stempelkompressor så for at opnå en ensartet skråning. Fjern eventuelle eksisterende fascia board fra enderne af spær med et brækjern.

•Count antallet af tag spær mellem begge 4 x 4 indlæg. Måle afstanden fra slutningen af truss til kanten af stillingerne. Tilføje 18 inches til den samlede distance og skåret 2 x 8 tommer bestyrelser til at længde kan vedhæftes hver truss. Installere en 2 x 4 tommer bord på tværs af toppen af de 4 x 4 stillinger for overhæng spær til at hvile på.

•Skru orkanen tandbøjle spær bånd i slutningen af hvert tag bandagist. Placere en 2 x 8 tommer stråle i hver bandage og tryk på tæt mod tag bandagist før du knytter filtypenavnet overhæng med skruer. Skub en orkan bandage på den modsatte ende af 2 af 8 stråle, og sikkert på plads ved at knytte med skruer til 2 x 4 tværbjælke.

•Dæk 2 af 8 tommer bjælker med tin tagdækning ark og fastgør med tagdækning negle. Overlapper paneler for at forhindre lækager, og udvide tagdækning til slutningen af bjælker, så regn afstrømning ikke suge jorden under overhæng. Udvide arkene mindst 18 inches på det eksisterende tag at undgå regn indsamling og siver ind i rummet mellem tagene.

•Sæt 22mm UPVC fascia board til cap enderne af 2 x 8 tommer bjælker ved hjælp af en power søm pistol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com